Projekt- och Byggledning

Projekt- och Byggledning

Att agera spindeln i nätet är ett ansvarsfullt jobb som vi på SYSTRA tar på absolut största allvar. Med vår internationella erfarenhet i ryggen vet vi att bara det bästa är gott nog, direkt från ruta ett.

Inom SYSTRA jobbar vår grupp för Projekt- och Byggledning såväl internt som externt. Vi har byggt upp en stadig- och återkommande kundbas som ständigt ger oss mer- och mer ansvar. Målet är att tredubbla affärsområdet inom de kommande två åren.

– Att arbeta på SYSTRA är både givande och spännande. Framför allt nu i denna tid då det råder en slags ”nybyggaranda” för oss här i Sverige, som är en relativt ny marknad. Det gör oss extra på tårna, vi vill verkligen visa all vår fantastiska kompetens, berättar Magnus Bornmark som är Business Area Manager för Project Management på SYSTRA.

Infrastrukturen i Norden utvecklas i en rasande fart, något som kräver expertis och kunnande. Många har insett att det är givande att plocka in en erfaren konsult till sitt projekt.

– Våra medarbetare kan vara med hela vägen från till exempel upphandling till byggplatsuppföljning, men vi kan också kavla upp ärmarna och hoppa in där det verkligen behövs för stunden, menar Magnus Bornmark.

Att arbeta med projektledning innebär ofta att ingen dag är den andra lik. Utmaningar, möjligheter och lösningar är olika från gång till gång, precis som uppdragen. Med en gedigen erfarenhet kan vi på SYSTRA hantera alla de utmaningar vi ställs inför. Den prestigelösa arbetslusten tillsammans med vår sakkunnighet och erfarenhet från uppdrag över hela världen, är bara två av de punkter som gör SYSTRA till en utmärkt samarbetspartner. Hör av dig så berättar vi mer!

Verksamhetsområden:

Produktionsstöd
Vart ska man egentligen börja? Vi vet, för vi har gjort det förr. Vi jobbar med kalkylering, tidsplanering och projekteringsledning. Vi planerar upp och säkerställer kvaliteten, miljö och arbetsmiljö i kundens projekt. Att arbeta med kvalitets- och risk- management är en självklarhet.

Beställarstöd
Kommer tidsplanen hålla? Får du det du beställer? Det är alltid smart att ta in någon som arbetat i liknande situationer tidigare. Vi jobbar i hela byggprocessen från upphandling och projektledning, byggledning såväl som efterföljande underhållsplanering.

Projektering
Vi har en bred och gedigen entreprenadkunskap med både uppdragsledning och projekteringsledning i ryggen. Låt oss göra din AMA- och TB-beskrivning för att säkerställa ett lyckat arbete. Använd våra kunniga medarbetare för den externa granskningen av era handlingar.

Rådgivning
Att kunna bolla frågor, idéer och problem med någon är oerhört viktigt. Men det är också viktigt att den man bollar med faktiskt vet vad den pratar om. Vi har experter inom allt från exempelvis rådgivning inom entreprenadjuridik till teknikrådgivare/sakkunniga inom entreprenad och genomförande generellt.
Vi erbjuder även tjänster som BAS U eller BAS P.

Besiktning
Vi är din partner när det gäller er besiktning på utförda entreprenader. Vi har erfarenheten av genomförda entreprenadbesiktningar inom både väg, mark och järnväg. Vi genomför synförrättningar av befintliga byggnader och anläggningar innan påbörjandet av er entreprenad.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA