VDC/BIM Samordnare till Stockholm!

VDC/BIM Samordnare till Stockholm!

Om jobbet:
Inom affärsområdet Virtual Design & Construction söker vi dig som har ambitionen och önskan att bli delaktig i framtidens Infrastruktur. Vi söker dig med erfarenhet av BIM samordning som trivs i ett arbetsklimat där vi tillsammans blir starkare och drar nytta av de olika erfarenheter och kompetenser vi alla besitter.

Vi ser gärna att du som VDC/BIM samordnare hos oss har projekteringserfarenhet och besitter kunskap i någon eller flera av följande programvaror:
o AutoCAD Civil 3D
o Revit
o Microstation
o Open Rail
o Open Road
o Autodesk NavisWorks
o Bentley Navigator

Som samordnare på SYSTRA har du flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt, och där din roll som samordnare är en viktig strategisk roll. Du kommer förse projekten med kunskap och i framtagning av modeller som tillgodoser projektgruppen med information om projektets målbild. Vidare kommer du ansvar för att kontrollera modellernas innehåll och struktur efter våra framtagna BIM-manualer.

För att kunna möta efterfrågan hos våra kunder och hanteringen av allt mer komplexa uppdrag, förstärker vi med en nationell VDC/BIM samordnare för att vara med på vår satsning inom samordning och visuell kommunikation. Är du med på vår resa framåt?

Vem är du?
Du har en ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och goda kunskaper inom svenska och engelska. Jobbar du som projektör idag och vill ta ett steg mot samordning så finns här en gyllene chans att bli en del av vårt team. Branschen är i förändring och mognad vilket också innebär att man trivs i ett utvecklingsklimat.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmanskap. Är du dessutom utåtriktad och trivs av att stödja flera teknikområden med din kompetens för att driva utvecklingen framåt passar du in hos oss.

Med Systra har du chansen för dig att utvecklas inom området med internationell erfarenhet.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om företaget:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra ca 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Kontaktperson:
Linnéa Almqvist, HR Partner
Tel: +46737654066
Mail: lalmqvist@systra.com

Torbjörn Larsson, Business Area Manager
Tel: +46722191671
Mail: tlarsson@systra.com

Skicka in din ansökan till:
Nordic_HR@systra.com

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden