VDC/BIM Samordnare till Göteborg!

VDC/BIM Samordnare till Göteborg!

Om jobbet:
Inom affärsområdet VDC/BIM & Technical Coordination söker vi dig som har ambitionen och önskan att bli delaktig i framtidens Infrastruktur. Vi söker dig med erfarenhet av BIM -samordning som trivs i ett arbetsklimat där vi tillsammans blir starkare och drar nytta av de olika erfarenheter och kompetenser vi alla besitter.

Vi ser gärna att du som VDC/BIM samordnare hos oss har projekteringserfarenhet och besitter kunskap i någon eller flera av följande programvaror:

o AutoCAD Civil 3D
o Revit
o Microstation
o Open Rail
o Open Road
o Autodesk NavisWorks
o Bentley Navigator

Som samordnare på SYSTRA har du flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt, och där din roll som samordnare är en viktig strategisk roll. Du kommer förse projekten med kunskap och i framtagning av modeller som tillgodoser projektgruppen med information om projektets målbild. Vidare kommer du ansvar för att kontrollera modellernas innehåll och struktur efter våra framtagna BIM-manualer.

För att kunna möta efterfrågan hos våra kunder och hanteringen av allt mer komplexa uppdrag, förstärker vi med en nationell VDC/BIM samordnare för att vara med på vår satsning inom samordning och visuell kommunikation. Är du med på vår resa framåt?

Vem är du?
Du har en ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och goda kunskaper inom svenska och engelska. Jobbar du som projektör idag och vill ta ett steg mot samordning så finns här en gyllene chans att bli en del av vårt team. Branschen är i förändring och mognad vilket också innebär att man trivs i ett utvecklingsklimat.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmanskap. Är du dessutom utåtriktad och trivs av att stödja flera teknikområden med din kompetens för att driva utvecklingen framåt passar du in hos oss.

Med SYSTRA har du chansen för dig att utvecklas inom området med internationell erfarenhet.

Då vi inom kort går in i semestertider kommer vi svara och hantera alla ansökningar efter sista ansökningsdagen och passa på att önska sig en fantastisk sommar!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Kontaktperson:
Torbjörn Larsson, Affärsområdeschef VDC/BIM Technical Coordination
Tel: 010-685 06 27
Mail: tlarsson@systra.com

Sandra Enhol, Nordic HR Manager
Tel: +46790 68 01 60
Mail: senhol@systra.com

Skicka in din ansökan till:
Nordic_HR@systra.com
Märk ansökningen med: VDC/BIM Samordnare till Göteborg!

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA