Väg- och markprojektör med några års erfarenhet till Gävle

Väg- och markprojektör med några års erfarenhet till Gävle

Nu har vi vår samhällsbyggnadschef på plats i Gävle och söker dig som vill vara med och fortsätta bygga upp vår verksamhet här.

Om jobbet
Som väg- och markprojektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre projekt. Du arbetar med allt från förprojektering och idéprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.

Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom Väg- och gatuprojektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat några år inom området. På SYSTRA jobbar vi gränslöst och du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på andra orter.

Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Vi har kontor i centrala Gävle där vi sitter tillsammans med kollegor både inom både det egna och de övriga affärsområdena.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygg upp SYSTRAS verksamhet inom väg- och markprojektering? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till nästan 250 medarbetare en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida www.systra.se

Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Samhällsbyggnad Gävle Elisabeth Stüffe
010-6858609
estuffe@systra.com

Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
mkallander@systra.com

Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-V%C3%A4g-och-markprojekt%C3%B6r-med-n%C3%A5gra-%C3%A5rs-erfarenhet-till-G%C3%A4vle/772904101/

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA