Väg och gatuprojektör till Göteborg

Väg och gatuprojektör till Göteborg

SYSTRA växer och vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår verksamhet nom Väg & gatuprojektering.

Om jobbet
Som Väg- och gatuprojektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre projekt. Du arbetar med allt från förprojektering och idéprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt

Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Du kommer att få stöd av dina mer seniora kollegor inom området.

Om dig
Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom väg- och gatuprojektering. Du har en eftergymnasial utbildning inom området och har arbetat minst två år med väg och gatuprojektering.

Du är ansvarstagande och arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. För att tillgodose våra kunders behov behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Du kommer att tillhöra vårt huvudkontor på Mölndalsvägen i Göteborg där vi sitter tillsammans med kollegor både inom både det egna och de övriga affärsområdena.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygg upp SYSTRAS verksamhet inom väg och gatu-projektering? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till drygt 200 medarbetare en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren.

Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Parasto Pour Heydari
010-685 06 18
ppourheydari@systra.com

Regionchef Mani Hadidpour Olsson
010-685 06 53
molsson@systra.com

Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-V%C3%A4g-och-gatuprojekt%C3%B6r-till-G%C3%B6teborg/652829101/

SYSTRA-confidence moves the world

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA