Uppdragsledare transportinfrastruktur till Stockholm/Region Öst

Uppdragsledare transportinfrastruktur till Stockholm/Region Öst

Har du entreprenörsanda och erfarenhet av uppdragsledning? Vi söker nu dig som vill vara med på vår expansiva resa och bidra till utvecklingen av vår verksamhet.

Om jobbet
Hos oss får du möjlighet att ansvara för intressanta projekt inom transportinfrastruktur och du kommer tillhöra affärsområdet HSL/MRT/LRT (höghastighetsjärnväg, tunnelbana och spårväg).

Som uppdragsledare kommer du bland annat att:

  • Att medverka i anbudsarbeten
  • Kundkontakter
  • Uppdragsledning och projektledning för:
    • Utredningar
    • Systemhandling och detaljprojektering
  • Affärsutveckling, vara med och utveckla vårt arbete

Beroende på din profil och intresse kan arbetsuppgifterna variera och du kommer få möjlighet att samarbeta med både våra svenska och våra internationella experter från hela världen.

Vem är du?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av uppdragsledning, projektering och/eller utredning i urban miljö och då gärna inom infrastrukturområdet, till exempel järnväg, väg, tunnelbana eller spårväg. Du har en eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Eftersom du kommer vara ytterst ansvarig för projektets framfart så söker vi dig som är handlingskraftig, är duktig på att samordna och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du har ett stort engagemang för ditt arbete och du är bra på att skapa rätt förutsättningar för ditt team samt lösa eventuella hinder längs vägen. Vi värdesätter våra relationer både internt och externt vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga samt din förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Vi ser även att du är adaptiv och har förmåga att ställa om i en föränderlig miljö. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige. Du kommer att få vara med och utveckla vår verksamhet inom tunnelbana.

På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. Du kommer utgå från vårt kontor i Kista Science Tower eller ifrån vårt kontor i centrala Uppsala. Det går även bra att utgå ifrån något av våra andra kontor i Sverige.

Om SYSTRA
Med våra 9 000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.

SYSTRA Nordic har 300 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal.

SYSTRA- confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Välkommen att kontakta oss

Regionchef Höghastighetsjärnväg, Tunnelbana & Spårväg Alexan Kochkarian
010-685 06 09
akochkarian@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA, Johanna Ekman
0760036372
jekman@systra.com

Ansökan

Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA