Uppdragsledare/Projektör inom Väg & Mark till SYSTRA Göteborg

Uppdragsledare/Projektör inom Väg & Mark till SYSTRA Göteborg

Om jobbet:
Vi fokuserar just nu på att utveckla och bli ännu starkare inom området Väg & Mark på SYSTRA. I Göteborg letar vi efter dig som har drivkraften att vara med på vår resa framåt och tillsammans vara med och utveckla en stark grupp inom detta området. Har du samma ambition som SYSTRA och vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta Infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss.

Utifrån den ökande efterfrågan behöver vi nu utöka vår väg- och marksektion med fler erfarna ingenjörer som vill arbeta som uppdragsledare eller teknikansvarig.

Som uppdragsledare kommer du ha flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt, och där du kommer ha en viktig roll i att föra våra projekt framgångsrikt framåt. Som uppdragsledare kommer du även jobba både strategiskt såväl som operativt, därmed kommer din dag inte vara den andra lik.

Vem är du:
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom väg- och markprojektering. Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att ansvara för hela eller delar av projekteringsuppdrag. Du har förmågan att behålla överblicken utan att tappa detaljerna.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark och engagerad team player som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmannaskap. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är ett internationellt bolag och vi har nu en stark drivkraft att expandera i Norden inom Infrastruktur och i och med skapande av nya affärsområden tar vi nu sats att bli den starkaste aktören inom just Infrastruktur.

Vi är det bästa alternativet för att utforma och designa kompletta transportsystem inom infrastrukturen såsom järnväg, spårväg och tunnelbana. SYSTRA är ett internationellt konsultföretag inriktat på järnvägs- och infrastrukturlösningar inom både höghastighets- och konventionella banor samt inom tunnelbana och spårväg/snabbspårväg.

SYSTRA grundades år 1957 och har ca 7000 anställda i 80 länder. I Norden är vi idag närmare 100 engagerade medarbetare.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Kontaktuppgifter:
Mani Olsson, Regional Manager
Tel: 073-765 40 07
Mail: molsson@systra.com

Namn: Sandra Enhol, Norden HR-chef
Telefonnummer: 079-068 01 60
Mail: senhol@systra.com

Ansökan
Mail: norden_hr@systra.com
Märk mailet med ”Uppdragsledare, Projektör Väg & Mark, Göteborg”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden