Uppdragsledare med fokus på stora projekt

Uppdragsledare med fokus på stora projekt

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra ingenjörer arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Som uppdragsledare kommer du att arbeta med samordning och koordinering av stora projekt inom samhällsbyggnad och järnväg. Inom rollen säkerställer du att de olika teknikområdena levererar rätt sak i rätt tid. Du kommer att ha daglig kontakt med de teknikansvariga inom ditt ansvarsområde och även med övriga tekniksamordnare. Vidare kommer du att leverera kontinuerliga statusrapporter till uppdragledningen.

Eftersom SYSTRA har kontor på flera orter i Sverige kan du själv välja var du vill utgå från, förslagsvis Stockholm eller Göteborg.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör. Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet som teknikansvarig, projekteringsledare eller uppdragsledare inom mark och anläggning i projekteringsuppdrag alternativt minst 7 års annan erfarenhet inom mark eller anläggning i projekteringsuppdrag.

Du är driven och tar ansvar för ditt arbete. Du planerar och organiserarar ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmåga att se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Du uttrycker sig välformulerat och anpassar din kommunikation efter mottagaren. Vidare har du ett stort engagemang i arbetet och i att nå goda resultat.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även kunna grundläggande engelska. Då resor i tjänst med bil förekommer är körkort ett krav.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner. Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Genom våra lösningar bidrar vi till framtidens transportmöjligheter både i städer och på landsbygden. Vi har flera spännande projekt just nu, bland annat arbetar vi med höghastighetsjärnvägen Ostlänken. Är du redo för nästa steg i karriären? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss.
SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa och projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare vår expertis och våra 7 000 medarbetare på SYSTRA runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. Vi hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta oss
Mattias Källander, Regionchef Öst Civil Design
070-395 69 36
mkallander@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med: “Uppdragledare för stora projekt”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA