Uppdragsledare inom spårväg till Göteborg

Uppdragsledare inom spårväg till Göteborg

Har du entreprenörsanda och erfarenhet av uppdragsledning? Välkommen till oss på SYSTRA ett företag under stark tillväxt som sätter medarbetaren i fokus.

Du kommer att vara uppdragsledare för i första hand projekt inom spårväg. Beroende på din profil kan uppgifterna variera men det skulle kunna vara:

  • Att medverka i anbudsarbeten
  • Uppdragsledning och projektledning för utredningar, systemhandling och detaljprojektering
  • Affärsutveckling, vara med och utveckla vårt arbete inom spårväg

Du kommer att få möjlighet att samarbeta med våra internationella experter från hela världen.

Vem är du?
Du trivs i ett självständigt arbete där du får vara med och driva verksamheten framåt. Du har lätt för att skapa nätverk och uttrycker dig väl på svenska både i skrift och tal.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av uppdragsledning inom infrastrukturområdet till exempel inom järnväg, väg eller spårväg.

Har du erfarenhet av förvaltning av spårväg eller specialistkunskap inom spårväg, väg eller järnväg är det meriterande. Du har grundläggande kunskaper i engelska.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige. Du kommer att få vara med och utveckla vår verksamhet inom spårväg.

På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyta av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. Du kommer att utgå från vårt kontor på Mölndalsvägen i Göteborg.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med nästan 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till över 200 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren.

SYSTRA-confidence moves the world

Ansökan
Välkommen med din ansökan här https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Uppdragsledare-inom-sp%C3%A5rv%C3%A4g-till-G%C3%B6teborg/748555801/ Ansökningarna kan komma att behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Chef Höghastighetsjärnväg, Tunnelbana & Spårväg Lukas Lybeck Sköld
010-685 06 49
llybeckskold@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-70 80 511
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA