Uppdragsledare inom spårtrafik till Stockholm

Uppdragsledare inom spårtrafik till Stockholm

SYSTRA växer! Under de senaste åren har SYSTRA haft en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig. Nu utvidgar vi vårt team inom höghastighetsjärnväg, tunnelbana och spårväg. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Du kommer att vara uppdragsledare för olika projekt inom spårtrafik, främst inom tunnelbana, spårväg eller höghastighetsjärnväg. Din främsta uppgift är uppdragsledning men du kommer även att arbeta med olika utredningar så som att ta fram programhandlingar och genomföra lokaliseringsstudier.

Vem är du?
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom området och erfarenhet av uppdragsledning samt av utredningar i tidiga skeden.

Du har ett stort nätverk inom infrastrukturområdet samt goda tekniska kunskaper och förståelse för spårsystem. Om du har ett särskilt intresse för, eller erfarenhet av, höghastighet och autonoma trafiksystem är det meriterande.

Du är utbildad högskoleingenjör alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap genom erfarenhet. Det är även meriterande om du har ledarerfarenhet, erfarenhet av andra trafikslag och annan infrastruktur eller om du jobbat inom trafikförvaltning.

Du trivs i en roll där du har ett nära samarbete med andra samtidigt som du tar ansvar för din uppgift och effektivt planerar och strukturera för att nå mål och deadlines. Du arbetar tillsammans med andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och bygga upp vår verksamhet I Stockholmsområdet. SYSTRA är ett världsledande internationellt företag med hög kunskap inom branschen. Du kommer att tillhöra vårt kontor I Kista men på sikt kan även Uppsala bli aktuellt om du önskar.

Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att vara med och påverka utvecklingen framåt I Sverige.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats.

Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA-confidence moves the world

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Regionchef Öst Lukas Lybeck Sköld
010-685 06 49
llybeckskold@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Uppdragsledare-inom-sp%C3%A5rtrafik-till-Stockholm/649119101/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA