Teleprojektör till SYSTRA i Märsta

Teleprojektör till SYSTRA i Märsta

SYSTRA växer! Vi fokuserar just nu på att utvecklas och bli ännu starkare inom området Tele. I Märsta letar vi efter dig som har drivkraften att vara med på vår resa framåt och tillsammans vara med och utveckla en stark grupp inom detta område. Har du samma ambition som SYSTRA och vill ligga i framkant och säkerställa att vi på det mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss.

Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar och verksamhet i 80 länder.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom Teleprojektering. Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning, alternativt har förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen ser vi det som mycket meriterande.

Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Viktiga egenskaper är att du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat både i tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunders och medarbetares behov. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling.
Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter, med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 6300 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, FAT-testare, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Cecilia Åberg, Teamledare
Telefonnummer: 010-70 80 614
Mail: caberg@systra.com

Namn: Linnéa Almqvist, HR-partner
Tel: 073- 765 40 66
Mail: lalmqvist@systra.com

Skicka din ansökan till: jobbsokande_mar@systra.com

Top of the page
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden