Teknisk Samordnare till SYSTRA i Stockholm

Teknisk Samordnare till SYSTRA i Stockholm

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2018 har växt med över 100 %, en trend vi ser kommer hålla i sig under 2019. Vill du också vara med på vår resa och skapa framtidens infrastruktur?

Rollen som teknisk samordnare inom infrastruktur innebär att du jobbar nära olika tekniska disipliner inom BEST och övrig infrastruktur. Du har en helhetsblick över de projekt som vi driver, förståelse för de olika teknikgrenarna samt hur dessa påverkar varandra. Vidare säkerställer du att samtliga deltagare i projektet har rätt information och samarbetar över gränserna. Rollen kräver att du gillar du att skapa goda relationer och ser samarbete som en naturlig del i ditt arbete.

Vi önskar att du trivs i ett arbetsklimat där vi tillsammans blir starkare och drar nytta av de olika erfarenheter och kompetenser vi alla besitter.

Vem är du?
Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmanskap. Som tekniks koordinator är det en fördel att du är utåtriktad och strukturerad.

Du har kunskap, intresse för de olika teknika disiplinerna inom infrastruktur och erfarenhet från branschen. Vidare har du en ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och goda kunskaper inom svenska och engelska. Jobbar du som projektingengör eller liknande idag och vill ta ett steg mot mer samordning så finns här en gyllene chans att bli en del av oss på SYSTRA!

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om oss
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra ca 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Matthieu Chopard, Business Area Manager, HSL & LRT
Mail: mchopard@systra.com

Namn: Linnéa Almqvist, HR
Tel: 073- 765 40 66
Mail: lalmqvist@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA