CDE Manager med IT och digitaliserings fokus till Gbg

CDE Manager med IT och digitaliserings fokus till Gbg

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 hade en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en del av vårt team?

Inom affärsområdet VDC-BIM & Technical Coordination söker vi nu en eller flera personer som ska fokusera på våra nuvarande och kommande digitala arbetsportaler och anpassningen av dessa.

CDE (Common data environment) är ett begrepp som man gärna pratar om när man arbetar med BIM. På SYSTRA vill vi erbjuda de mest moderna, enkla och effektiva lösningar för alla intressenter. Vi vill möta både de nuvarande och kommande behoven inom SYSTRA, i våra uppdrag och hos våra kunder på ett effektivt sätt. Det finns många beroenden såsom projekteringsmetodik som säkrar digitala leveranser.

Om jobbet
Rollen som senior CDE innebär att säkerställa och stödja våra uppdrag kring de digitala portaler som vi använder oss av och dess syfte. Som CDE manager inom SYSTRA kommer du att ha många kontaktytor, både internationellt och nationellt inom vår organisation men också med våra leverantörer.
Förutom att vi utvecklar arbetsmetodik kopplat till BIM fokuserar vi på digitalisering och digital automatik i organisationen. Därför önskar vi att du också har detta intresse och vill vara en deltagare i det arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs i ett arbetsklimat där vi tillsammans blir starkare och drar nytta av de olika erfarenheter och kompetenser vi alla besitter.

Du är effektiv och lösningsorienterad som självständigt och strukturerat driver ditt arbete framåt. Samtidigt är du en stark lagspelare som har lätt för att få kontakt med andra människor och som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken och engagerad med CDEett stort affärsmanskap.

Du har kunskap inom, och intresse för, IT och digitalisering och har erfarenhet av konfigurering. Vidare har du förståelse för hur förändringsprocesser och UX fungerar och att kommunikation är en stor del kring lyckade implementationer.

Du trivs i en organisation med ständig utveckling och är öppen för nya metoder och programvaror där vi kan hitta processer och metoder som gör att uppdragens dataflöden och informationshantering blir tydligare och bättre.

Det är en fördel om du har kunskap inom några eller flera av följande områden:

  • Programmering
  • Bentley solution (ProjectWise, Assetwise, ProjectWise Connect)
  • Autodesk solution (Forge, BIM360)
  • Trimble solutions (Trimble connect, Quadri)
  • Microsoft 365 / Office 365
  • SharePointa
  • Power BI
  • Chaos Desktop

Du har en ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och goda kunskaper inom svenska och engelska.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRA:s resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt bolag och vi har nu en stark drivkraft att expandera i Norden inom Infrastruktur och i och med skapande av nya affärsområden tar vi nu sats att bli den starkaste aktören inom just infrastruktur.

Vi är det bästa alternativet för att utforma och designa kompletta transportsystem inom infrastrukturen såsom järnväg, spårväg och tunnelbana. SYSTRA är ett internationellt konsultföretag inriktat på järnvägs- och infrastrukturlösningar inom både höghastighets- och konventionella banor samt inom tunnelbana och spårväg/snabbspårväg. SYSTRA grundades år 1957 och har ca 7500 anställda i 80 länder. I Norden är vi idag närmare 170 engagerade medarbetare.

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Frågor? Välkommen att kontakta oss!
Torbjörn Larsson, Business Area Manager
+46 72 219 16 71
tlarsson@systra.com

Arvid Melander, PMO & Datacoordinator
+46106850642
amelander@systra.com

Katarina Svensson, Recruitment specialist
+4610708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com Märk ansökan med “CDE manager”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA