Geotekniker till Malmö

Geotekniker till Malmö

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vi fokuserar nu på att utvecklas och bli starkare inom området geoteknik. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Vi söker erfarna geotekniker som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Som geotekniker kan du bland annat komma att:

  • ansvara för utredningar och projektering i olika typer av samhällsbyggnadsprojekt
  • göra beräkningar och dimensionering av geotekniska åtgärder
  • fungera som uppdragsledare där du ansvarar för hela eller delar av projekteringsuppdrag inom ditt område.
  • fungera som mentor för juniora geotekniker
  • ta fram programskrivningar och styrdokument
  • vara teknikansvarig i stora projekt

Vem är du?
Vi söker dig som har goda kunskaper inom geoteknik. Du trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Du har förmåga att se såväl helheter som detaljer. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

Vi ser att du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot geoteknik. Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet av arbete med geotekniska frågor inom samhällsbyggnad och infrastruktur.

För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska i både tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett jobb med stor frihet under ansvar, där du har stora möjligheter att vara med och påverka vår resa framåt.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta
Johan Alm, Affärsområdeschef Miljö & Geoteknik
072-743 99 39
jalm@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Maila din ansökan till: nordic_hr@systra.com märk mailet med ”Geotekniker till Malmö”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA