Regionchef inom urban transport till region öst

Regionchef inom urban transport till region öst

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en viktig del av vårt team?

Nu utökar vi vår verksamhet och söker efter dig som vill ha rollen som Regionchef inom urban transport i region öst.

Om jobbet
Vi söker en regionchef inom urban transport till region öst med utgång i Kista. Vi erbjuder en unik möjlighet att vara med och påverka och bygga upp verksamheten. Som regionchef kommer du att vara en viktig strategisk partner till affärsområdeschefen och tillsammans kommer ni att bygga upp verksamheten såväl affärsmässigt som strukturellt. Du kommer att ansvara för:

  • Regionens marknad och anbud
  • Resursplanering
  • Personalrekrytering- och utveckling

Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom SYSTRAs affärsområden såväl i Stockholm som i övriga Sverige. Du kommer också att arbeta med internationella resurser från gruppen.

Vem är du?
Vi söker dig som är affärsmässig och initiativrik och som ser till de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut och handlingar. Du har lätt för att nätverka och knyta nya kontakter och vi tror att du redan idag har ett brett nätverk inom området.

Du har en ingenjörsexamen och vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av arbete som projektledare, verksamhetsansvarig eller motsvarande. Det är en stark merit om du har arbetat inom tunnelbana eller spårväg.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett jobb med stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt arbete hos oss.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 6300 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, FAT-testare, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta
Matthieu Chopard, Affärsområdeschef HSL, MRT och LRT (höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg)
Tel: 010-685 07 03
Mail: mchopard@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
Tel: 010-708 05 11
Mail: ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med: “Regionchef öst urban transport”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA