Gruppchef inom VA till Stockholm

Gruppchef inom VA till Stockholm

SYSTRA växer för fullt! Mattias och Victor söker en ny kollega som vill vara med och fortsätta bygga upp verksamheten inom VA. Vi är öppna för nya idéer och du har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt.

Om jobbet
Som gruppchef kommer du att ha personalansvar för våra uppdragsledare och projektörer inom VA-området. Tillsammans med regionchef och chefen för väg och gata kommer du att vara med och fortsätta utveckla och bygga upp verksamheten. Som alla våra chefer kommer du också att arbeta i uppdrag.

Att leda och utveckla din personal är viktiga delar i ditt arbete såväl som att utveckla verksamheten framåt. Som gruppchef kommer du att ansvara för:

  • resursplanering
  • marknad och anbud inom ditt område
  • personalrekrytering- och utveckling

Du kommer ha ett nära samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses som en självklar del av arbetet.

Om dig
Vi söker dig som är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du är en tydlig ledare som smidigt och effektivt leder och motiverar andra för att nå gemensamma mål. Du samordnar grupper och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet

Vi söker dig som har goda kunskaper inom VA-projektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, att du har arbetat minst fem år inom området och att du har erfarenhet av att leda andra. Har du arbetet som chef är det en merit.

Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten inom VA i Stockholmsområdet i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet, vi är öppna för nya idéer och du har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Du kommer att få möjlighet att jobba med kollegor i andra länder. Du utgår från vårt kontor i Kista science Tower där vi sitter tillsammans med kollegor både inom det egna och övriga affärsområden, om du vill kan du även utgå från vårt nyaste kontor i centrala Uppsala.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygga upp SYSTRAS verksamhet inom VA? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med nästan 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till över 200 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.

Välkommen att kontakta oss för mer information
Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
mkallander@systra.com

Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Du ansöker om jobbet här:https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Gruppchef-inom-VA-till-Stockholm/747768401/

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA