Systemansvarig järnvägsingenjör inom höghastighet till Göteborg

Systemansvarig järnvägsingenjör inom höghastighet till Göteborg

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 hade en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet 
Du kommer att vara systemansvarig järnvägsingenjör för höghastighet. I ditt arbete ingår både att fungera som koordinator men även att leda och delta i produktionen. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra specialister både nationellt och internationellt. Inledningsvis kommer du att arbeta i ett stort projekt med över 100 deltagare.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör alternativt järnvägsingenjör och har med goda kunskaper inom BEST-K. Du har lång erfarenhet inom området och har arbetat som teknikansvarig för någon av disciplinerna inom BEST-K. Du behöver inte ha erfarenhet av höghastighetsjärnväg men du har ett intresse inom området.

Du är strategisk och nytänkande och håller dig aktivt uppdaterad om teknikutvecklingen inom ditt område. Du trivs i ett arbete med mycket samarbeten och är tydlig i din kommunikation. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vårt erbjudande
Du kommer att få möjligheten att bli upplärd av, och ha ett nära samarbete med, SYSTRA i Frankrike som har mycket hög kompetens inom höghastighetsjärnväg. Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. 

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. 

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. 

Om SYSTRA  
SYSTRA är ett internationellt företag med 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. 

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största organisationer inom transportlösningar. Välkommen att läsa mer om SYSTRA i Sverige på vår hemsida www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world  

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer  
Matthieu Chopard Affärsområdeschef Höghastighet, metro och spårväg 
010-685 07 03
mchopard@systra.com 

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson, 
010-708 05 11 
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Systemansvarig-j%C3%A4rnv%C3%A4gsingenj%C3%B6r-inom-h%C3%B6ghastighet/609176501/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA