Signalprojektör till SYSTRA Laxsjö

Signalprojektör till SYSTRA Laxsjö

Om jobbet:
SYSTRA växer! 2018 anställer vi flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

För att kunna möta kundernas efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu efter en junior, eller erfaren Järnvägsingenjör med inriktning Signalteknik till vårt kontor i Laxsjö.

SYSTRA är framgångsrika inom projektering av järnväg med specialistkompetenser inom el, signal och teleanläggningar. Nu tar vi steget vidare till en mer breddad verksamhet inom infrastruktursektorn.

Som Signalprojektör på SYSTRA kommer du arbeta med den stimulerande och utvecklande uppgiften att medverka till en säker och effektiv styrning av tågtrafiken, ett område där SYSTRA idag är en av de absolut största aktörerna i Sverige.

I Norden är vi närmare 100 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Östersund, Bräcke, Laxsjö, Delsbo och Köpenhamn.

Vem är du?
Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar med verksamhet i över 80 länder.

Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Viktiga egenskaper är även att vara en lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elektronik/elkraft eller att du har uppnått motsvarande kompetens genom annan utbildning och förvärvad kunskap. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen ser vi det som mycket meriterande.

Vi arbetar för ett långsiktigt stimulerande samarbete med våra medarbetare. För att du ska få en bra introduktion inom tekniken och SYSTRA, kommer vi tillsammans skapa en anpassad utvecklingsplan för dig. Detta innebär att vi utifrån din nuvarande kompetens kompletterar med interna utbildningar på något av våra kontor i Sverige.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet, och din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Detta för att kunna tillmötesgå våra kunders och kollegors behov.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA. Berätta eller skriv gärna om vilka personliga egenskaper som du tror gör dig till rätt person att uppnå våra ambitioner att vara det bästa alternativet i vår bransch.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA, ett internationellt konsultföretag med huvudkontor i Paris, är idag en av världens största aktörer inom masstransporter såsom Höghastighetsjärnväg, Metro, Tunnelbana, Spårväg, Väg och flygplatser. SYSTRA har bland annat varit delaktiga i ca 50% av världens byggda och planerade Höghastighetsjärnvägar samt Tunnelbanor. Ostlänken är ett av SYSTRA Sveriges större projekt i dagsläget, en 65 km lång höghastighetssträcka mellan Stavsjö och Sillekrog via Nyköping.

Vi utformar och designar de säkraste och mest effektiva, kompletta transportsystemen inom infrastruktur. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av järnvägsanläggningar i Sverige, främst inom signalsäkerhet för järnväg med expertkompetens inom bland annat signalställverk, linjeblock, fjärrstyrning, vägskydd, ATC och ERTMS. Vi har även bred kompetens inom tex lågspänning, kraftförsörjning, kontaktledning, kanalisation, tele, väg, vatten, byggnadsverk, miljö, geoteknik, BIM, projekt- och byggledning etc.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Tomas Björk, Teamledare
Telefon: 010-70 80 651
Epost: tbjork@systra.com

Skicka din ansökan till: jobbsokande_lax@systra.com
Då vi nu går in i sommartid kommer vi att hantera alla ansökningar vid sista ansökningsdag.
Vi vill nu också passa på att önska dig en fortsatt fin sommar!

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden