Seniorkonsult inom Geoteknik, Göteborg

Seniorkonsult inom Geoteknik, Göteborg

Om jobbet:
Ditt jobb hos oss kommer göra skillnad. Både internt som externt, både nu och i framtiden! Vill du vara med och bygga framtiden med oss och verka för en hållbar framtiden?

Till våra kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm söker vi erfarna konsulter inom Geoteknik som tillsammans med oss vill vara med och bygga upp vår Geoteknik & Miljöavdelning ytterligare.

Som seniorkonsult kommer du arbeta som uppdragsledare och handläggare för geotekniska uppdrag, dels självständigt och dels i projektgrupper inom SYSTRA. Våra uppdrag varierar från större infrastruktursuppdrag till mindre enskilda uppdrag åt såväl statliga, kommunala och privata beställare.

Som seniorkonsult kommer du inneha en central del i att utveckla gruppens tekniska kompetens genom att agera som mentor åt dina mer juniora medarbetare. Vidare kommer du även vara med i framtagandet av förfrågningsunderlag för entreprenader och bidrar med stöd och rådgivning samt kvalitetssäkring till byggledning under byggtiden. Rollen erbjuder också möjligheter till fördjupning inom flera olika specialområden inom geoteknik.

Du kommer bli uppbackad av kompetenta kollegor och i början ha en direkt rapportering till vår affärsområdeschef för Miljö- och Geoteknik.

Din stationeringsort kommer vara Göteborg och resor i tjänst kommer förekomma som en naturlig del av jobbet då samarbete över kontoren ses som en självklarhet.

Vem är du?
Som seniorkonsult har du en examen från universitets- eller högskoleexamen med inriktning samhällsbyggnad, väg och vatten med inriktning geoteknik eller anläggningsteknik, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdigt.

Vidare har du mångårig erfarenhet inom området geoteknik från infrastrukturprojekt där du arbetat med projektering. God kunskap om gällande regelverk och ramverk inom ämnesområdet är nödvändigt för tjänsten och det är därmed meriterande om du har dokumenterad kunskap om entreprenadjuridik.

Som person har du förmåga att se helheter utifrån flera aspekter såsom teknik, miljö, juridik och ekonomi. Tjänsten kräver även en god analytisk förmåga, att du är självgående, är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta och bygga långsiktiga relationer såväl internt som externt. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att vi ska kunna tillgodose våra kunders behov.

Då resor i tjänst kan förekomma, är således körkort för personbil således ett krav.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration.
Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Johan Alm, Business Area Manager
Tel: +46727-439939
Mail: jalm@systra.com

Namn: Sandra Enhol Blomqvist, Nordic HR-Manager
Tel: +4679 068 01 60
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: mailto:nordic_hr@systra.comnordic_hr@systra.com
Märk ansökan ”Seniorkonsult Geoteknik Göteborg"

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA