Senior VA-projektör till Karlstad

Senior VA-projektör till Karlstad

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vi fokuserar nu på att utvecklas och bli starkare inom VA, väg och gata. Vill du bli en del av vårt team och utveckla vår verksamhet?

Om jobbet
Som senior VA-projektör kommer du att arbeta med projekt och samordning. Du kommer att vara med och upprätta exempelvis förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder.

SYSTRA har en väl utvecklad BIM-verksamhet och du kommer att ha tillgång till den senaste tekniken i ditt arbete. Vi besitter mycket stor kompetens inom området vilket gör att du kommer ha stort stöd i ditt arbete och utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som jobbat minst tio år inom området. Du har en högskoleutbildning inom VA och vi ser gärna att du har erfarenhet av konsultverksamhet.

Du är nytänkande och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla verksamheten både vad gäller arbetssätt och innehåll. Du har förmåga att se såväl helheter som detaljer. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt leverera resultat. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete där du har stora möjligheter att vara med och påverka var och hur vi jobbar.
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.

Om SYSTRA
SYSTRA har kompetens och resurser för att designa samt projektera alla typer av infrastrukturlösningar. SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer

SYSTRA – Confidence moves the world

Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer
Gruppchef Thomas Larsson
0730-55 77 26
tlarsson1@systra.com

Affärsområdeschef Gustav Silverin
0705-10 00 37
gsilverin@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Maila din ansökan till: nordic_hr@systra.com märk mailet med ”Senior VA Karlstad”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA