Senior uppdragsledare för multidisciplinära projekt till Gävle eller Delsbo

Senior uppdragsledare för multidisciplinära projekt till Gävle eller Delsbo

SYSTRA växer! Vi vill nu utvidga vår verksamhet inom tidiga skeden och söker dig som vill arbeta som uppdragsledare i multidisciplinära projekt. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Som uppdragsledare är du en central del av projektet och du ansvarar för såväl styrning som uppföljning. Du har många olika kontaktytor och är kundens närmsta kontaktperson. Du arbetar i tätt samarbete med kollegor både inom det egna och övriga affärsområden, i vissa projekt finns även ett internationellt samarbete.

Du kommer i första hand att arbeta i tidiga skeden av stora multidisciplinära projekt inom infrastruktur. Dina arbetsuppgifter skulle kunna bestå i att uppdragsleda stora infrastrukturprojekt inom konventionell järnväg, vägar, höghastighetsjärnväg, spårväg och tunnelbana. Du kommer även att få goda möjlighet att vara med och påverka vilka projekt vi ska satsa på.

Vem är du?
Vi söker en erfaren uppdragsledare som har erfarenhet av tidiga skeden. Vi vill att du har minst 10 års erfarenhet och att du har varit projektledare eller uppdragsledare i minst två infrastrukturprojekt med omfattningen över 10 miljoner SEK. Du har en bakgrund inom infrastrukturområdet så som till exempel geoteknik, järnväg, väg, VA, bro eller miljö. Det är en merit om du arbetat med järnvägsplaner eller vägplaner.

Du trivs i en roll där du har ett nära samarbete med andra samtidigt som du tar ansvar för din uppgift och effektivt planerar och strukturera för att nå mål och deadlines. Du arbetar tillsammans med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du delar aktivt med dig av din kunskap och trivs i en roll där du coachar och blir en referenspunkt för andra.

För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en chans att vara med och fortsätta bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. SYSTRA har växt kraftigt i Sverige de senaste åren, en utveckling vi ser kommer att fortsätta. Detta möjliggör att vi nu satsar mer på stora multidisciplinära projekt och du kommer att ges möjlighet att vara med i såväl anbudsförfarandet som genomförandet.

Du kommer att tillhöra det affärsområde som passar dina önskemål och din kompetens bäst och du har ett nära samarbete med dina kollegor både inom det egna affärsområdet och inom våra andra affärsområden. Du väljer själv vilket av våra kontor i Sverige som du vill utgå från.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

SYSTRA AB har drygt 200 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 juni 2021. Du ansöker om jobbet här https://jobs.systra.com/job/Stockholm%2C-G%C3%B6teborg%2C-Malm%C3%B6-Senior-uppdragsledare-f%C3%B6r-multidisciplin%C3%A4ra-projekt/677713501/

SYSTRA – Confidence moves the world!

Frågor? Välkommen att kontakta
Gustav Silverin, affärsområdeschef Samhällsbyggnad
010-708 05 38
gsilverin@systra.com

Johan Alm, Affärsområdeschef Miljö & Geoteknik
010-685 06 23
jalm@systra.com

Matthieu Chopard, affärsområdeschef Höghastighet, metro och spårväg
010- 685 07 03
mchopard@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA