Senior miljö- & tillståndskonsult till Göteborg

Senior miljö- & tillståndskonsult till Göteborg

Vill du vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Vi söker dig som vill arbeta med tillstånd och miljö.

Om jobbet
Som miljö- och tillståndkonsult kommer du att uppdragsleda tillståndsprocesser inom 7, 9 och 11 kap. Miljöbalken. Du kommer att vara med och utföra strategiska och specifika miljöbedömningar och miljökonsekvensbeskrivningar för t.ex järnvägsplaner, vägplaner, detaljplaner och verksamheter. En av dina arbetsuppgifter kommer att vara att delta i anbudsprocessen.

Om dig
Vi söker dig som har goda miljörättsliga kunskaper med utbildning inom t.ex miljövetenskap, biologi eller ekologi. Det är meriterande om du arbetar i GIS.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet och att du självständigt driver dina processer framåt med engagemang. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i projekt.

Vårt erbjudande
Du får vara med och fortsätta bygga upp verksamheten i ett expanderande internationellt företag med 8 000 anställda konsulter globalt. Vi erbjuder en miljö med stora möjligheter till personlig utveckling.
Välkommen med din ansökan redan idag.

Om SYSTRA
På SYSTRAs 13 kontor i Sverige arbetar 250 medarbetare. Vi är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Vi är organiserade i sex affärsområden som arbetar med järnväg, miljö, geoteknik, höghastighet, VA och bro.

Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker på: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6G%C3%B6teborg-Senior-milj%C3%B6-&-tillst%C3%A5ndskonsult/781617901/

Mer information lämnas av
Miljökonsult Maria Andersson
mandersson1@systra.com
010-685 06 62

Rekryteringspartner Katarina Svensson
ksvensson@systra.com
010-708 05 11

SYSTRA-confidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA