Senior Informations- och datasamordnare till Göteborg

Senior Informations- och datasamordnare till Göteborg

SYSTRA växer! -en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Under 2019 startade vi fyra nya kontor och antalet medarbetare ökade med över 70 procent. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en viktig del av vårt team?

Inom affärsområdet VDC-BIM & Technical Coordination söker vi nu en eller flera seniora informations och datasamordnare till Göteborg.

Om jobbet
Som senior samordnare på SYSTRA är du en central del av projekten och du kommer att ha flera kontaktytor, såväl internt som externt och nationellt som internationellt. Du ansvarar för samordningen och kvalitetssäkringen av modeller, ritningar och teknisk dokumentationen från projektets uppstart till dess slutskede.

Rollen som senior datasamordnare innebär att säkerställa och stödja våra projekt kring hanteringen av den digitala informationen gentemot de krav som finns hos våra kunder. En av våra huvudkunder är Trafikverket. Vidare innefattar rollen administration och dokumentation i olika projektdatabaser, att skapa/granska manualer samt var delaktig kring ansvaret av våra lagringsytor.

Vi önskar att du trivs i ett arbetsklimat där vi tillsammans blir starkare och drar nytta av de olika erfarenheter och kompetenser vi alla besitter.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med kombinationen av självständigt arbete och att arbeta i nära samarbete med andra. Du är utåtriktad i din kommunikation och har lätt för att sätta dig in i andra människors roller och förstå hens arbetssituation. Vidare trivs du med att arbeta med detaljer och har förmåga att självständigt skapa en bra struktur och ordning och reda.

Du har kunskap inom och intresse för BIM, CAD och dokumenthanteringssystem, och du bör ha minst fyra års erfarenhet från arbete med informationsflöden och processer. Du är öppen för nya metoder och programvaror där vi kan hitta processer och metoder som gör att uppdragens dataflöden och informationshantering blir tydligare och bättre.

Du har god eller mycket god erfarenhet av Trafikverkets plattformar som exempelvis PDBi, Chaos och IDA, Vidare har du kunskap om krav, rutiner, terminologi och teknisk dokumentation för antingen järnväg eller väg.

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och goda kunskaper inom svenska och engelska.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRA:s resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om företaget
SYSTRA är ett internationellt bolag och vi har nu en stark drivkraft att expandera i Norden inom Infrastruktur och i och med skapande av nya affärsområden tar vi nu sats att bli den starkaste aktören inom just Infrastruktur.

Vi är det bästa alternativet för att utforma och designa kompletta transportsystem inom infrastrukturen såsom järnväg, spårväg och tunnelbana. SYSTRA är ett internationellt konsultföretag inriktat på järnvägs- och infrastrukturlösningar inom både höghastighets- och konventionella banor samt inom tunnelbana och spårväg/snabbspårväg. SYSTRA grundades år 1957 och har 7 500 anställda i 80 länder. I Norden är vi idag 170 engagerade medarbetare.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Mer information lämnas av
Christian Ödman, Group Manager Göteborg
010-708 05 05
codman@systra.com

Katarina Svensson, Recruitment specialist
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Senior-informations-&-datasamordnare-till-G%C3%B6teborg/608764801/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA