Samordnande projektingenjör (PMO) till stort projekt inom höghastighetsjärnväg till Göteborg

Samordnande projektingenjör (PMO) till stort projekt inom höghastighetsjärnväg till Göteborg

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 hade en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Du kommer att arbeta i ett stort projekt inom höghastighetsjärnväg med över 100 duktiga medarbetare involverade, både från SYSTRA och vår partner. Vi är ett sammansvetsat team med hög kompetens. Som projektingenjör ansvarar du för att samordna delar av projektet och dess leverans. Du kommer bland annat att ha möjlighet att arbeta med:

  • planering av produktion och leveranser
  • samordning och kommunikation mellan de olika teknikgrenarna
  • finansiell planering och redovisning
  • riskhantering

Beroende på din kompetens och ditt intresse kan även andra delar komma att ingå. Arbete sker på både svenska och engelska.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete som projektingenjör, PMO, datasamordnare eller liknande inom infrastruktur. Du är strukturerad och trivs i ett arbete där du har mycket på gång samtidigt. Du tar ansvar för ditt arbete, är flexibel och har förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att anpassa ditt budskap till mottagaren.

Vi tror att du har en utbildning, antingen som ingenjör eller inom BIM. Du har grundläggande kunskaper inom järnvägsområdet.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. 

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. 

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. 

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. 

Om SYSTRA  
SYSTRA är ett internationellt företag med 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. 

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största organisationer inom transportlösningar. Välkommen att läsa mer om SYSTRA i Sverige på vår hemsida www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world  

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer  
Matthieu Chopard Affärsområdeschef Höghastighet, metro och spårväg 
010-685 07 03
mchopard@systra.com 

Arvid Melander Information manager, PMO
010-685 06 42
amelander@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson, 
010-708 05 11 
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Samordnande-projektingenj%C3%B6r-%28PMO%29-till-stort-projekt-inom-h%C3%B6ghastighetsj%C3%A4rnv%C3%A4g-till-G%C3%B6teborg/609176201/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA