Samhällsbyggare & Projektörer till Malmö och Helsingborg

Samhällsbyggare & Projektörer till Malmö och Helsingborg

Variation berikar!
SYSTRA AB har haft en väldigt positiv tillväxt och gjort många värdefulla rekryteringar av nya medarbetare och vunnit flera fina projekt under de senaste åren. Trenden håller i sig vilket innebär att vi har behov av att växa ytterligare. Vi söker nu rätt person som vill arbeta tillsammans med oss i infrastrukturprojekt.

Du som söker får gärna ha ett annorlunda CV eller en annorlunda bakgrund, du kanske är;

  • Mätingenjör som istället vill arbeta som teknikansvarig Mät och ha kontakt med kundens specialister och våra olika samarbetspartners/UK inom fält och mät och ha huvudansvar för mätrelaterat beskrivningsarbete.
  • Entreprenadingenjör/projektingenjör som har djup kunskap i AMA, entreprenadjuridik eller riskhantering etc.
  • Konsult inom väg, gata, VA, belysning, bro etc. som är sugen på att vara med och bygga upp SYSTRA lokalt men verka nationellt.
  • Projektledare, byggledare, uppdragsledare som antingen vill projektleda våra medarbetare och projekt som uppdragsansvarig eller som projekteringsledare.
  • Eller vill du kanske bli en del i vårt interna team som stöttar och utvecklar våra uppdragsledare?

Om jobbet
Du kommer bli en del av affärsområdet Civil Design i Region syd, som består av väg, gata, VA, bro, arkitektur/landskapsarkitektur och banunderbyggnad. Vi befinner oss i en uppbyggnads- och tillväxtfas och det innebär att du kommer trivas om du tycker om att utveckla, inspirera, ta ansvar, tänka nytt, påverka etc. Vi är ett mindre företag med lite drygt 200 medarbetare i Sverige, men med det stora företaget i ryggen med över 7 500 medarbetare runt om i världen. Vi har visioner och planer och vi vill bli förstahandsvalet för konsulter och beställare även på den svenska marknaden!

Om du uppfattar möjligheten att få vara med och bygga upp vårt affärsområde i Region syd som en spännande utmaning så tveka inte att höra av dig!

Vem är du?
Vår ambition är att skapa flera dreamteam med placering i Malmö, Helsingborg och ev. Jönköping och söker därmed nyckelpersoner att bygga vidare runt. Du tycker således om att påverka och utvecklas och du intresserar dig för både teknik, affär och människa.

Vi tror att du har en akademisk examen som högskole- och civilingenjör (inget krav), men vi vet att du har erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom området. Vi ser gärna att du i dagsläget arbetar på ett teknikintensivt företag.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och som vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid att kunna erbjuda alla anställda en god utveckling. Förutom intressanta och lärorika uppdrag och utbildningar så innebär det även mentorskap. Är du erfaren så förväntas du bidra genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och är du mindre erfaren erbjuds du en mentor.

På SYSTRA jobbar vi aktivt med och i tekniknätverk där du lär känna och får utvecklas med dina kollegor inom teknikområdet.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder är du precis den vi söker!

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som specialist och/eller generalist inom tekniken eller som någon form av ledare.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi driver infrastrukturprojekt i alla olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till drygt 200 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se och tveka inte att kontakta oss!

Ansökan
Du ansöker om jobbet här https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-Helsingborg-Samh%C3%A4llsbyggare-&-Projekt%C3%B6rer-till-Malm%C3%B6-och-Helsingborg/672503501/

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta oss
Sara Lundgren, Regional Manager South Civil Design
073-765 40 32
slundgren@systra.com

Gustav Silverin, Business Area Director Civil Design
070-51 000 37
gsilverin@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA