Rekryteringspartner till SYSTRA Nordic

Rekryteringspartner till SYSTRA Nordic

Gillar du att ha mycket kontakter? Har du erfarenhet av rekrytering och search? SYSTRA har växt kraftigt de senaste åren, något vi planerar att fortsätta med. Nu söker vi dig som vill vara en viktig del av det arbetet!

Om jobbet
Som rekryteringspartner på SYSTRA är du chefernas stöd i rekryteringsarbetet. Du deltar i alla delar av rekryteringsprocessen samt ansvarar för såväl process- och metoddokument som administration i vårt rekryteringssystem. Utöver rekrytering förekommer även en del andra HR-relaterade uppgifter. Du kommer till exempel att:

  • Ta fram arbetsanalyser och kravprofiler
  • Formulera och administrera annonser
  • Genomföra intervjuer, personlighetstestning och referenstagningar
  • Genomföra search på LinkedIn
  • Samordna och medverka på arbetsmarknadsmässor
  • Lägga upp och uppdatera användare i vårt HR-system
  • Ansvara för HRs mailbox.

Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper i kompetensbaserad rekrytering och har några års erfarenhet av självständigt arbete med rekrytering och search. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom det beteendevetenskapliga området. Om du har jobbat med personlighetstester och är certifierad i MAP och Matrigma är det en merit. Det är också meriterande om du har arbetat med rekrytering inom infrastrukturområdet.

Du är strukturerad, har lätt för att få kontakt med nya människor och driver självständigt ditt arbete framåt. Du har ett högt engagemang och trivs med ett arbete med många olika delar.
För arbetet krävs b-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en varierande och självständig roll i ett företag under stor tillväxt. Du kommer att utgå från vårt kontor på Mölndalsvägen i Göteborg och tillhör vårt HR-team som består av HR-director, två personer inom lön samt HR i Danmark.

Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Om SYSTRA
Med våra 8 000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA Nordic har 260 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Tf. HR-director Camilla Forssén
010-685 06 28
cforssen@systra.com

Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2022. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Rekryteringspartner-till-SYSTRA-Nordic/802864701/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA