Rekryteringspartner mot den Svenska- och Danska marknaden

Rekryteringspartner mot den Svenska- och Danska marknaden

Om jobbet:
Är du en grym rekryterare som gillar att nätverka och bygga långvariga relationer? Vill du ta nästa steg i karriären och vara med och säkra SYSTRAs framtida kompetensförsörjning? Då har vi rätt jobb för dig!

Som rekryteringspartner är du ett strategiskt och operativt stöd till våra chefer på den Svenska och Danska marknaden. Du coachar framgångsrikt SYSTRAs chefer att bli lyckosamma i sina rekryteringar och på så sätt påverkar du SYSTRAs framtida kompetens och framgång. Vidare arbetar du aktivt med att ta fram, implementera och utveckla våra nuvarande processer kring rekrytering och employer branding.

Här jobbar du med alla moment i rekryteringsprocessen– från behovsanalys, annonsering, urval, search, planering och kommunikation till personbedömning och erbjudande. Vi gör många rekryteringar varje år och du får en unik chans att jobba med allt från juniora till seniora profiler likväl som chefer på olika nivåer. Du kommer även arbeta med andra breda HR-frågor och administration. Ditt jobb är självständigt, men du har ett nära samarbete med den Nordiska HR-chefen (Vi lovar att ni två kommer att skratta och ha roligt på jobbet) och rekryterande chefer inom organisationen.

Du utgår från vårt fina nya kontor i Göteborg men stöttar chefer över hela landet. Resor i tjänsten kommer att förekomma.

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Tveka inte att söka redan idag!

Vem är du?
För att lyckas bra i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du är van att arbeta självständigt och har erfarenhet av rekryteringar där search ofta är en del av processen. Vi ser vidare att du har en akademisk examen, gärna inom personalvetenskap eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av andra HR-uppgifter är det också en merit.

När du arbetar som rekryteringspartner behöver du vara en person som trivs med att skapa nya kontakter och är duktig på att bibehålla goda relationer. Du har ett flexibelt mindset samt förmågan att hålla igång flera olika rekryteringsprocesser parallellt. Självklart är du nyfiken, serviceinriktad och konsultativ. Du tar egna initiativ och driver ditt arbete framåt samt har en stor passion för rekrytering.

Hos oss på SYSTRA jobbar du i en internationell miljö och därför är det viktigt att du har goda kunskaper i både det Svenska och Engelska språket, tal och skrift.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet

Vårt erbjudande?
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA, ett internationellt konsultföretag med huvudkontor i Paris, är idag en av världens största aktörer inom masstransporter såsom Höghastighetsjärnväg, Metro, Tunnelbana, Spårväg, Väg och flygplatser. SYSTRA har bland annat varit delaktiga i ca 50% av världens byggda och planerade Höghastighetsjärnvägar samt Tunnelbanor. Ostlänken är ett av SYSTRA Sveriges större projekt i dagsläget, en 65 km lång höghastighetssträcka mellan Stavsjö och Sillekrog via Nyköping.

Vi utformar och designar de säkraste och mest effektiva, kompletta transportsystemen inom infrastruktur. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess alla olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförande entreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av järnvägsanläggningar i Sverige, främst inom signalsäkerhet för järnväg med expertkompetens inom bland annat signalställverk, linjeblock, fjärrstyrning, vägskydd, ATC och ERTMS. Vi har även bred kompetens inom tex lågspänning, kraftförsörjning, kontaktledning, kanalisation, tele, bana, väg, vatten, byggnadsverk, miljö, geoteknik, BIM, projekt- och byggledning etc.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Sandra Enhol, Nordic HR- Manager
Tel: +46 (0) 790 – 68 01 60
Epost: senhol@systra.com

Namn: Linnéa Almqvist, HR-Partner
Tel: 0737-65 40 66
Mail: lalmqvist@systra.com

Skicka ansökan till: nordic_hr@systra.com

Märk mejlet med: Rekryteringspartner, Göteborg

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA