Regionchef Öst VDC-BIM & Technical Coordination

Regionchef Öst VDC-BIM & Technical Coordination

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 hade en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Vi söker en regionansvarig till vår verksamhet inom VDC BIM & Technical Coordination för region öst som utgår från Stockholm eller Uppsala. Vi erbjuder en spännande roll som du har stora möjligheter att vara med och bygga upp!

Ambitionen med affärsområdet är en stark samarbetskultur som kan assistera och stödja projekten, kunder och vår bransch att på ett mer effektivt sätt kunna använda sig av BIM och digital design.

I ditt uppdrag ingår att:

  • bygga upp en regional grupp
  • arbeta fram affärsplan för affärsområdet
  • säkerställa att upphandlingar, projekt och affärsutvecklingen följer SYSTRAS etiska riktlinjer och värderingar mm
  • rekrytera till och utveckla din verksamhet för att skapa möjlighet att driva våra uppdrag framgångsrikt framåt.

Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl affärsområdeschefen som gruppchef BIM och med våra övriga kontor, såväl nationellt som internationellt. Resor i tjänst ses som en självklar del av arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning. Du har erfarenhet av arbete som ledare, gärna som chef eller projektledare.

Du är en trygg ledare som har förmåga att skapa engagemang och delaktighet genom att leda, motiverar och förse andra med befogenheter som krävs för att effektiv nå gemensamma mål. Du tar initiativ och har förmåga att se affärsmöjligheter och agera på dessa. Du samarbetarar andra människor på ett lyhört och smidigt sätt.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver behärska det svenska språket väl i både tal och skrift, vi vill även att du kan grundläggande engelska. Då resor i tjänst med bil förekommer är körkort ett krav.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat ca 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av infrastrukturlösningar.

SYSTRA-Confidence moves the World

Frågor? Välkommen att kontakta oss!
Torbjörn Larsson, Business Area Manager
+46 72 219 16 71
tlarsson@systra.com

Katarina Svensson, Recruitment specialist
+4610708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com Märk ansökan med “Regionchef BIM Stockholm”

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA