Regionchef Syd inom Geoteknik, Hydrogeologi och Miljöteknik

Regionchef Syd inom Geoteknik, Hydrogeologi och Miljöteknik

Om jobbet:
SYSTRA växer! Vi anställer flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Nu utökar vi vår verksamhet och söker efter dig som vill ta rollen som Regionchef Syd med placering på vårt nya kontor i Malmö.

Som Regionchef på SYSTRA kommer du tillsammans med Business Area Managern ansvara för att utveckla och driva regionens och SYSTRAs verksamhet framåt. Att leda och utveckla din personal är viktiga delar i ditt arbete såväl som att utveckla verksamheten framåt.

Som Regionchef kommer du framförallt ansvara för:

  • Resursplanering
  • Regionens Marknad och anbud
  • Personalrekrytering- och utveckling

Som regionchef kommer du arbeta både strategistk med utveckling av regionen samt vara operativ i uppdrag där just din unika kompetens tas tillvara på.

Jobbet innebär stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses som en självklar del i arbetet.

Vem är du:
Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara på. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar med verksamhet i över 80 länder.

Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Vi tror att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med tidigare arbetslivserfarenhet i ledande befattning där din huvudsakliga bakgrund finns i ett eller flera av ansvarsområdena, med förståelse för de andra i att leda och utveckla verksamheten framåt. Idag arbetar du exempelvis som uppdragsledare, grupp- och/eller sektionschef från antingen konsultverksamhet eller som entreprenör inom infrastrukturbranschen.

Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA, ett internationellt konsultföretag med huvudkontor i Paris, är idag en av världens största aktörer inom masstransporter såsom Höghastighetsjärnväg, Metro, Tunnelbana, Spårväg, Väg och flygplatser. SYSTRA har bland annat varit delaktiga i ca 50% av världens byggda och planerade Höghastighetsjärnvägar samt Tunnelbanor. Ostlänken är ett av SYSTRA Sveriges större projekt i dagsläget, en 65 km lång höghastighetssträcka mellan Stavsjö och Sillekrog via Nyköping.

Vi utformar och designar de säkraste och mest effektiva, kompletta transportsystemen inom infrastruktur. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av järnvägsanläggningar i Sverige, främst inom signalsäkerhet för järnväg med expertkompetens inom bland annat signalställverk, linjeblock, fjärrstyrning, vägskydd, ATC och ERTMS. Vi har även bred kompetens inom tex lågspänning, kraftförsörjning, kontaktledning, kanalisation, tele, väg, vatten, byggnadsverk, miljö, geoteknik, BIM, projekt- och byggledning etc.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Johan Alm, Business Area Manager Geoteknik, Hydrogeologi och Miljöteknik
Tel: 072-743 99 39
Mail: jalm@systra.com

Namn: Sandra Enhol, Nordisk HR-chef
Tel: 079-068 01 60
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden