Regionchef till Projekt & Byggledning region syd

Regionchef till Projekt & Byggledning region syd

SYSTRA växer! -en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vår regionchef syd inom Projekt och Byggledning går vidare till andra uppdrag och nu söker vi hans ersättare.

Om jobbet
Vi söker en regionchef inom projekt- och byggledning till region syd. Som regionchef kommer du att vara en viktig del i samarbetet inom affärsområdet samt med andra affärsområden inom SYSTRA. Tillsammans kommer ni att fortsätta utveckla verksamheten såväl affärsmässigt som strukturellt. Du kommer att ansvara för:

  • Regionens strategi och mål
  • Marknad, försäljning och ekonomi
  • Rekrytering och personal

Förutom att fungera som ledare kommer du också att arbeta i projekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på SYSTRA både inom Projekt & Byggledning och inom våra andra affärsområden. Du kommer att utgå från vårt kontor i Malmö.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som chef och ledare. Du har erfarenhet av arbete som konsult inom infrastruktur gärna som byggledare, projektledare eller entreprenör.

Du är modig och har förmåga att tänka utanför boxen och genom ditt engagemang och driv får du saker att hända samtidigt som du strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med ett varierande arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt både självständigt och i ett nära samarbete med andra. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och har ett bra kontaktnät inom ditt område.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig möjligheten att fortsätta bygga och utveckla organisationen inom bygg- och projektledning i Syd. Du får ett jobb med stor frihet under ansvar, där du arbetar i nära samarbete med din affärsområdeschef och övriga kollegor på SYSTRA. Region syd har kontor i Malmö, Helsingborg och Jönköping.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag.

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

SYSTRA AB har drygt 200 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 mars 2021. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-Regionchef-till-Projekt-&-Byggledning-i-syd/649493901/

SYSTRA-confidence moves the world

Nyfiken eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss
Magnus Bornmark, affärsområdeschef Projekt- och Byggledning
010-685 06 26
mbornmark@systra.com

Anders Lövgärd, bitr Affärsområdeschef/ Tf. Regionchef
010-685 06 16
alovgard@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA