Regionchef Syd inom Väg och VA Projektering

Regionchef Syd inom Väg och VA Projektering

Om jobbet:
SYSTRA växer! 2018 anställer vi flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Nu utökar vi vår verksamhet och söker efter dig som vill ta rollen som Regionchef. SYSTRA söker nu en regionchef för projektering väg och VA i syd med placering på vårt kontor i Malmö. En spännande tillväxtregion, full av möjligheter!

SYSTRA är framgångsrika inom projektering av järnväg med specialistkompetenser inom el, signal och teleanläggningar, nu tar vi steget vidare till en mer breddad verksamhet inom infrastruktursektorn.
Som Regionchef på SYSTRA kommer du tillsammans med Business Area Managern ansvara för att utveckla och driva gruppens och SYSTRAS verksamhet framåt. Att leda och utveckla din personal är viktiga delar i ditt arbete såväl som att utveckla verksamheten framåt.

Som Regionchef kommer du framförallt ansvara för:

  • Resursplanering och rekrytering
  • Regionens Marknad och anbud
  • Personalrekrytering- och utveckling

Jobbet innebär stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses som en självklar del i arbetet.

Vem är du:
Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar med verksamhet i över 80 länder.

Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Vi tror att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med tidigare arbetslivserfarenhet i ledande befattning. Du arbetar exempelvis som projekteringsledare/uppdragsledare, projektledare eller motsvarande från antingen konsultverksamhet eller som entreprenör inom infrastrukturbranschen.

Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA, ett internationellt konsultföretag med huvudkontor i Paris, är idag en av världens största aktörer inom masstransporter såsom Höghastighetsjärnväg, Metro, Tunnelbana, Spårväg, Väg och flygplatser. SYSTRA har bland annat varit delaktiga i ca 50% av världens byggda och planerade Höghastighetsjärnvägar samt Tunnelbanor. Ostlänken är ett av SYSTRA Sveriges större projekt i dagsläget, en 65 km lång höghastighetssträcka mellan Stavsjö och Sillekrog via Nyköping.

Vi utformar och designar de säkraste och mest effektiva, kompletta transportsystemen inom infrastruktur. Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av järnvägsanläggningar i Sverige, främst inom signalsäkerhet för järnväg med expertkompetens inom bland annat signalställverk, linjeblock, fjärrstyrning, vägskydd, ATC och ERTMS. Vi har även bred kompetens inom tex lågspänning, kraftförsörjning, kontaktledning, kanalisation, tele, väg, vatten, byggnadsverk, miljö, geoteknik, BIM, projekt- och byggledning etc.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Lars-Eric Lundgren, Business Area Manager
Tel: 076-8247404
Mail: lelundgren@systra.com

Namn: Sandra Enhol, Nordisk HR-chef
Tel: 079-068 01 60
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till:nordic_hr@systra.com
Märk mailet med ”Regionchef Väg och VA Projektering Syd”
Sista ansökningsdag:2018-08-26
Då vi nu går in i sommartid kommer vi att hantera alla ansökningar vid sista ansökningsdag.
Vi vill också passa på att önska dig en fortsatt fin sommar!

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden