Regionchef inom projekt- och byggledning till Stockholmsområdet

Regionchef inom projekt- och byggledning till Stockholmsområdet

SYSTRA växer! -en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Under 2019 startade vi fyra nya kontor och antalet medarbetare ökade med över 70 procent. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Vill du bli en viktig del av vårt team?

Om jobbet
Vi söker en regionchef inom projekt- och byggledning till region öst. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Kista eller från vårt nya kontor i Uppsala. Vi erbjuder en unik möjlighet att vara med och bygga upp verksamheten. Som regionchef kommer du att vara en viktig strategisk partner till affärsområdeschefen och tillsammans kommer ni att bygga upp verksamheten i öst såväl affärsmässigt som strukturellt. Du kommer att ansvara för:

  • Regionens strategier
  • Marknad och ekonomi
  • Rekrytering och personalansvar

Förutom att fungera som ledare kommer du också att arbeta i projekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på SYSTRA inom SYSTRAs alla affärsområden.

Vem är du?
Vi söker dig som antingen arbetar som chef idag eller som vill ta steget vidare in i en chefsroll. Vi tror att du har erfarenhet av att leda andra och att du arbetat inom någon form av teknisk verksamhet. Vi ser gärna att du arbetat inom privat sektor, som byggledare, projektledare eller entreprenör, alternativt att du arbetat inom statlig eller kommunal sektor. Vi vill att du har en teknisk utbildning som exempelvis civilingenjör eller högskoleingenjör.

Du är modig med har förmåga att tänka utanför boxen och genom ditt engagemang och driv får du saker att hända. Du trivs med ett varierande arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt både självständigt och i ett nära samarbete med andra. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och har ett bra kontaktnät inom ditt område.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik möjlighet att bygga upp organisationen inom bygg- och projektledning i Region Öst/Stockholm. Du får ett jobb med stor frihet under ansvar, där du arbetar i nära samarbete med din affärsområdeschef. Du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB erbjuder ett brett spektrum av tjänster såsom utredare, projektörer, konstruktörer, BIM-modellerare, projekteringsledare, projektledare, besiktning samt byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Nyfiken eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss
Magnus Bornmark, affärsområdeschef Projekt- och Byggledning
0703-45 36 99
mbornmark@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan inklusive CV till nordic_hr@systra.com. Märk ansökan med ”Regionchef PB

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA