Regionchef Geoteknik till region väst

Regionchef Geoteknik till region väst

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Våra medarbetare arbetar med passion för att ge befolkningar över hela världen möjlighet att röra sig fritt. Bli en del av vårt team!

Vi utökar vår verksamhet och söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet inom geoteknik. Som regionchef kommer du arbeta både strategiskt med utveckling av regionen samt vara operativ i uppdrag där just din unika kompetens tas tillvara på. Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara med och bygga upp vår verksamhet inom geoteknik.

Om jobbet
Du kommer att ansvara för den geotekniska verksamheten med huvudsaklig uppgift att tillsammans med företagsledningen utveckla verksamheten enligt uppsatta mål. Du kommer att leda och utveckla verksamhetens tekniska kompetens och arbetsrutiner inom det geotekniska arbetsområdet samt delta i anbudsarbete och marknadsföring. Du kommer också att ha möjligheten att företräda SYSTRA i relevanta branschorganisationer såväl nationellt som internationellt.

Vem är du?
Vi söker dig som är affärsmässig och som ser till de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut och handlingar. Du tar initiativ och kommer med förslag på nya lösningar. Vidare har du lätt för att nätverka och knyta nya kontakter och det är meriterande om du redan idag har ett brett nätverk inom området.

Du har en högskoleutbildning inom området och vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av arbete som projektledare, uppdragsledare, verksamhetsansvarig eller motsvarande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att kunna tillgodose våra kunders behov sker all vår dokumentation på svenska och du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Du behöver även behärska engelska på en grundläggande nivå.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett jobb med stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Göteborg.

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA – Confidence moves the world

Frågor? Välkommen att kontakta
Johan Alm, Business Area Manager Geoteknik, Hydrogeologi och Miljöteknik
072-743 99 39
jalm@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com
Märk ansökan med: “Regionchef Miljö Göteborg”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA