Regionchef för Bygg- och projektledning i Norr sökes!

Regionchef för Bygg- och projektledning i Norr sökes!

Om jobbet:
SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 har haft en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under 2020. SYSTRA satsar och vi undrar om även du vill du också vara med på vår resa och skapa framtidens infrastrukturslösningar & hållbara samhälle?

Nu utökar vi vår verksamhet ytterligare och söker efter dig som vill ta rollen som Regionchef med initial placering i Östersund, men för rätt person finns andra möjligheter. Som Regionchef på SYSTRA kommer du tillsammans med Business Area Managern och vårt team, på 30 driftiga medarbetare runt om i Sverige, ansvara för att utveckla och driva regionens och SYSTRAs verksamhet framåt.

Att bygga upp, leda och utveckla din personal är viktiga delar i ditt arbete som Regionchef såväl som att utveckla SYSTRAs verksamhet i Norra Sverige framgångsrikt framåt.

Som Regionchef kommer du framförallt ansvara för:

  • Resursplanering och rekrytering
  • Regionens marknad och anbud
  • Skapa långa och hållbara kontakter med kunder, partners och framtida medarbetare.

Som regionchef kommer du arbeta både strategiskt med utveckling av regionen samt vara operativ i uppdrag där just din unika kompetens tas tillvara på.

Jobbet innebär stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Resor i tjänst kommer förekomma som en naturligdel av jobbet då samarbete över kontoren ses som en självklarhet.

Vem är du:
Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA.

Vi tror att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med tidigare arbetslivserfarenhet i ledande befattning där din huvudsakliga bakgrund finns i ett eller flera av ansvarsområdena, med förståelse för de andra i att leda och utveckla verksamheten framåt. Idag arbetar du exempelvis som uppdragsledare, grupp- och/eller sektionschef från antingen konsultverksamhet eller som entreprenör inom infrastrukturbranschen.

Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt och entreprenörsanda, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är två av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Anders Lövgärd, Deputy Business Area Manager Project Management
Tel: 010-685 06 16
Mail: alovgard@systra.com

Namn: Sandra Enhol Blomqvist, HR-Chef
Tel: 010-685 07 05
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till: nordic_hr@systra.com

Märk ansökan: Regionchef Bygg- och projektledning Norr

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA