Regionchef Bygg- och Projektledning i Stockholm/Öst

Regionchef Bygg- och Projektledning i Stockholm/Öst

SYSTRA växer! Nu anställer vi flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Vi utökar vår verksamhet och söker efter dig som vill ta rollen som Regionchef. SYSTRA söker nu dig som regionchef för affärsområde Bygg- och Projektledning inom region Stockholm/Öst med placering på vårt nya kontor i Kista.

Om Jobbet
SYSTRA är framgångsrika inom projektering av järnväg med specialistkompetenser inom el, signal och teleanläggningar. Vi har nu tagit företaget vidare till en mer breddad verksamhet inom infrastruktursektorn, bl a inom väg, mark, VA, geoteknik, miljö etc. Vi expanderar företaget och öppnar upp nya kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Som Regionchef på SYSTRA kommer du tillsammans med Business Area Managern ansvara för att utveckla och driva gruppens och SYSTRAs verksamhet framåt.

Som regionens ledare och chef ansvarar du för:
• Rekrytering
• Försäljning, marknadsföring och anbud
• Det egna ekonomiska resultatet
• Personal, såsom planering och utveckling

Jobbet innebär stor frihet under ansvar, där du blir uppbackad av kompetenta kollegor såväl nationellt som internationellt. På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Du kommer vidare ha ett brett samarbete med våra övriga kontor och resor i tjänst ses som en självklar del i arbetet. Du kommer sitta i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med affärsområdeschefen och andra regionchefer.

Vem är du:
Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara på. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar med verksamhet i över 80 länder.

Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Vi tror att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med tidigare arbetslivserfarenhet i ledande befattning. Du arbetar exempelvis som projektledare, byggledare, platschef eller motsvarande från antingen konsultverksamhet eller som entreprenör inom infrastrukturbranschen.

Vidare är du utåtriktad, affärsmässig, tycker om att se resultat och jobbar aktivt för att driva dina projekt framgångsrikt i mål. Uppskattar du en dynamisk och mångkulturell arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt, kommer du trivas hos oss. Gillar du dessutom att anta nya utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder – är du precis den vi söker.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att behärskar det svenska spårket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. I din vardag kommer kommunikation även att ske i tal o skrift på det engelska språket. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på. Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Om SYSTRA:
Vi är det bästa alternativet för att utforma och designa kompletta transportsystem inom infrastrukturen såsom järnväg, spårväg och tunnelbana. SYSTRA är ett internationellt konsultföretag inriktat på järnvägs- och infrastrukturlösningar inom både höghastighets- och konventionella banor samt inom tunnelbana och spårväg/snabbspårväg. SYSTRA grundades i Paris år 1957 och har ca 7000 anställda i 80 länder.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet av infrastrukturanläggningar i Sverige och har idag ca 120 medarbetare i Sverige.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Magnus Bornmark, Business Area Manager Project Management
Tel: 070-345 36 99
Mail: mbornmark@systra.com

Namn: Sandra Enhol, Nordisk HR-chef
Tel: 079-068 01 60
Mail: senhol@systra.com

Skicka din ansökan till:nordic_hr@systra.com
Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Då julen närmar sig kommer samtliga ansökningar hanteras och besvaras efter julledigheten.

Vi vill också passa på att önska dig en god jul och gott nytt år!

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA