Regionansvarig & gruppchef, VDC & BIM till Stockholm

Regionansvarig & gruppchef, VDC & BIM till Stockholm

Om jobbet:
Vi har starkt fokus på att utveckla och bli ännu starkare inom området Virtual Design & Construction, vilket innefattar BIM för Infrastruktur. I Stockholm letar vi efter dig som har drivkraften att ansvara och utveckla en stark grupp inom detta området. Har du samma ambition som SYSTRA och vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta Infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss.

Som ledare ska du säkerställa att upphandlingar, projekt och affärsutvecklingen följer SYSTRAS etiska riktlinjer och värderingar med stöd ifrån affärsområdeschefen och den nordiska ledningsgruppen. Vi önskar att du har en önskan att vara delaktig i att bygga upp en regional grupp och arbeta fram affärsplan för affärsområdet tillsammans med affärsområdes ansvarig.

Ambitionen med affärsområdet är en stark samarbetskultur som kan assistera och stödja projekten, kunder och vår bransch att på ett mer effektivt sätt kunna använda sig av BIM och digital design.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom BIM & VDC och som leder dina projekt framgångsrikt framåt mot uppsatta mål. Besitter du även ledarskapsegenskaper och vill utvecklas tillsammans med oss – är du den vi söker.

Utbildningsmässigt ser vi att du har en ingenjörsexamen eller förvärvat dina kunskaper enligt motsvarande.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, effektiv, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vi ser också att du som person är nyfiken, engagerad med stort affärsmanskap. Tjänsten innebär att du kan gå in som ansvarig för teknikområdet och arbeta i projekt, därför ser vi att du är flexibel och drivs av att både jobba på en strategisk som operativ nivå.

För denna tjänst ser vi att du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om företaget:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra ca 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Kontaktperson:
Sandra Enhol, Nordic HR Manager
Tel: +46790680160
Mail: senhol@systra.com

Torbjörn Larsson, Business Area Manager
Tel: +46722191671
Mail: tlarsson@systra.com

Skicka in din ansökan till:
Nordic_HR@systra.com

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Box 851, SE-191 28 Sollentuna, Sweden