Projektör Väg & Mark till Göteborg

Projektör Väg & Mark till Göteborg

Om jobbet:
Har du samma ambition som SYSTRA? Vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta Infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss. Vi söker flera erfarna ingenjörer som vill arbeta med projektering av mark, gata och väg.

Som projektör kommer du vara med och upprätta handlingar såsom ritningsunderlag, byggritningar och tekniska beskrivningar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område. Dina kontaktytor kommer att vara såväl interna som externa.

Då vi tillämpar BIM i våra uppdrag kommer du att ha tillgång till den senaste tekniken för att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Vi besitter mycket stor kompetens inom området vilket gör att du kommer ha stort stöd i ditt arbete och utveckling. Du kommer också ges möjlighet att vara med att påverka vårt sätt att arbeta med dessa verktyg.

Vem är du:
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet inom väg- och markprojektering. Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete i Civil 3D.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark och engagerad teamspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

För att tillmötesgå våra kunder och kollegors behov ser vi att du hanterar det svenska språket obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Då vi inom kort går in i semestertider kommer vi svara och hantera alla ansökningar efter sista ansökningsdagen och passa på att önska sig en fantastisk sommar!

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.
Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt.

Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.
Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Kontaktuppgifter:
Mani Olsson, Regional Manager
073-765 40 07
molsson@systra.com

Sandra Enhol, HR-Manager
079 - 068 01 60
senhol@systra.com

Skicka ansökan till: nordic_hr@systra.com

Märk mailet med ” Projektör Väg & Mark, Göteborg”

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA