Projektör Väg & Mark i Göteborg

Projektör Väg & Mark i Göteborg

Om jobbet:
Snart är julen här, en tid för vänner och familj men också tid för reflektion och möjligheten att tänka nytt. Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2018 har växt med över 100 %, en trend vi ser kommer hålla i sig under 2019. Vi har redan börjat vår resa med att på ett framgångsrikt sätt bygga upp vår verksamhet inom Väg- och VA och utifrån den ökade efterfrågan utökar vi vår Väg- och VA-sektion i Göteborg. Har du samma ambition som SYSTRA? Vill ligga i framkant och säkerställa att vi på mest effektiva och kvalitetssäkra sättet kan projektera, bygga och förvalta Infrastruktur vill vi att du vänder blickarna mot oss. Vi söker flera erfarna ingenjörer som vill arbeta med projektering av mark, gata och Väg.

Som projektör kommer du vara med och upprätta handlingar såsom ritningsunderlag, byggritningar och tekniska beskrivningar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område. Dina kontaktytor kommer att vara såväl interna som externa.

Då vi tillämpar BIM i våra uppdrag kommer du att ha tillgång till den senaste tekniken för att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Vi besitter mycket stor kompetens inom området vilket gör att du kommer ha stort stöd i ditt arbete och utveckling. Du kommer också ges möjlighet att vara med att påverka vårt sätt att arbeta med dessa verktyg.

Vem är du:
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet inom väg- och markprojektering och/eller VA-projektering. Troligtvis har du en högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete i Civil 3D.

Som person värdesätter vi på SYSTRA egenskaper som självgående, initiativtagande, dynamisk och lösningsorienterad. Du är en stark och engagerad team player som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. En förutsättning är även att du trivs med att utbyta kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

För att tillmötesgå våra kunder och kollegors behov ser vi att du hanterar det svenska språket obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i Engelska. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga egenskaper.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

SYSTRA – Confidence moves the World.

Kontaktuppgifter:
Mani Olsson, Regional Manager
Tel: 073-765 40 07
Mail: molsson@systra.com

Namn: Linnéa Almqvist, HR-partner
Telefonnummer: 073-765 40 66
mail:lalmqvist@systra.com

Ansökan
Mail: nordic_hr@systra.com
Märk mailet med ” Projektör Väg & Mark, Göteborg”
Sista ansökningsdag:2018-01-31

Då julen närmar sig kommer samtliga ansökningar hanteras och besvaras efter julledigheten.

Vi vill också passa på att önska dig en god jul och gott nytt år!

Top of the page
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden