Projektör inom järnväg till Östersund

Projektör inom järnväg till Östersund

SYSTRA växer! Vi anställer flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Om jobbet
Vi söker efter projektörer inom järnväg till vårt kontor i Östersund, tillsammans formar vi din roll beroende på dina erfarenheter och intresseområden.

Som projektör på SYSTRA kommer du arbeta med den stimulerande och utvecklande uppgiften att medverka till en säker och effektiv styrning av tågtrafiken. Vidare kommer du ingå i ett team där ni tillsammans medverkar vid ny-respektive ändringsprojektering, för en mängd nya intressanta projekt. Det innebär att vi projekterar ritningar och handlingar för kundspecifika applikationer/system.

Som projektör hos oss har du omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, med en möjlighet att få arbeta i både små och stora uppdrag i alla skeden. Du kommer att delta i allt från stora komplexa uppdrag till mindre infrastrukturprojekt. Du har mycket olika kontakter både internt och externt, såväl nationellt som internationellt.

Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara på. Resor i tjänst kan förekomma då vi ser samarbete mellan kontoren som en avgörande faktor för att bli framgångsrika tillsammans!

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elektronik, elkraft, telekomunikation, järnväg eller att du har uppnått motsvarande kompetens genom annan utbildning och förvärvad kunskap. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen ser vi det som mycket meriterande.

Vi arbetar för ett långsiktigt stimulerande samarbete med våra medarbetare. För att du ska få en bra introduktion inom tekniken och SYSTRA, kommer vi tillsammans skapa en anpassad utvecklingsplan för dig. Detta innebär att vi utifrån din nuvarande kompetens kompletterar med interna utbildningar på något av våra kontor i Sverige.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Fortlöpande urval görs.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

Tillsammans med SYSTRA internationellt och våra partners driver vi framgångsrikt hela MBEST-åtaganden mark, bana/spår, kanalisation, el, signal och tele, med särskilt unika kompetenser inom projekterings- och uppdragsledning samt projektering EST. Välkommen att läsa mer om SYSTRA AB på www.systra.se

SYSTRA – Confidence moves the world

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Välkommen att kontakta
Henrik Liljefjäll, Teamledare Östersund
010-708 06 57
hliljefjall@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-70 80 511
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här https://jobs.systra.com/job/%C3%96stersund-Projekt%C3%B6r-inom-J%C3%A4rnv%C3%A4g-till-%C3%96stersund/746160901/. Ansökningarna kan komma att behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA