Projektör inom järnväg till Bräcke

Projektör inom järnväg till Bräcke

SYSTRA växer! Vi anställer flera nya medarbetare runt om i Sverige och Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa och skapa framtidens infrastruktur?

Om jobbet:
Vi söker efter projektörer inom järnväg till vårat kontor i Bräcke för att möta kundernas efterfrågan på våra tjänster.

Vill du jobba på en arbetsplats som kombinerar det bästa av det lilla och stora? Vår styrka är att vi jobbar i effektiva och lagom stora team där varje medarbetares potential tas tillvara på. Samtidigt är vi ett av världens största konsultföretag med spetskompetens inom konstruktion av infrastrukturlösningar med verksamhet i över 80 länder.

Som projektör på SYSTRA kommer du arbeta med den stimulerande och utvecklande uppgiften att medverka till en säker och effektiv styrning av tågtrafiken. Vidare kommer du ingå i ett team där ni tillsammans medverkar vid ny-respektive ändringsprojektering, för en mängd nya intressanta projekt. Det innebär att vi projekterar ritningar och handlingar för kundspecifika applikationer/system.

Vem är du:
Vi söker dig som är engagerad, pålitlig och lösningsorienterad med viljan att lära och utvecklas tillsammans med oss på SYSTRA. Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elektronik, elkraft, telekomunikation eller att du har uppnått motsvarande kompetens genom annan utbildning och förvärvad kunskap. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen ser vi det som mycket meriterande.

Vi arbetar för ett långsiktigt stimulerande samarbete med våra medarbetare. För att du ska få en bra introduktion inom tekniken och SYSTRA, kommer vi tillsammans skapa en anpassad utvecklingsplan för dig. Detta innebär att vi utifrån din nuvarande kompetens kompletterar med interna utbildningar på något av våra kontor i Sverige.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov.

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är inne i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter.

Hos oss på SYSTRA är det en självklarhet att arbeta tillsammans internationellt så väl som nationellt. Vi tror på Connected Teams och att vi genom att lyssna, kommunicera och samarbeta når konstruktiva, innovativa lösningar som för samhället och infrastrukturen framåt. I linje med den Excellens vi eftersträvar, utmanar vi dagens tekniska lösningar, värnar om miljön och hittar strategiska hållbara sätt att arbeta på.

Vi utmanar oss själva, våra kunder samt de marknader som vi verkar på och som en del av SYSTRA är du med och leder utvecklingen framåt. Hos oss är det självklart att ha ett Bold Leadership som skapar arbetsglädje, engagemang och uppmuntrar våra medarbetare att skapa verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Kontaktuppgifter:
Namn: Maria Sträng, Teamledare
Telefonnummer: 010-70 80 672

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Då julen närmar sig kommer samtliga ansökningar hanteras och besvaras efter julledigheten.

Vi vill också passa på att önska dig en god jul och gott nytt år!

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA