Projektledare till stort projekt inom järnvägsprojektering till Göteborg

Projektledare till stort projekt inom järnvägsprojektering till Göteborg

SYSTRA växer! Vi på SYSTRA kan med stolthet säga att vi under 2019 hade en fantastisk organisk tillväxt, en trend vi ser kommer hålla i sig även under de närmsta åren. Vill du bli en del av vårt team?

Om jobbet
Du kommer fungera som SYSTRAs projektledare i större projekt inom infrastruktur och du tillhör vårt affärsområde höghastighet, metro och spårväg.

I ditt arbete som projektledare ingår:

  • Styrning och ledning av projektet och dess deltagare
  • Resursplanering
  • Förhandlingar med samarbetspartners och kunder
  • Ekonomisk administration
  • Rapportering och uppföljningar både till kund och internt
  • Projektplanering

Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team och har ett nära samarbete med andra funktioner på SYSTRA både i Sverige och internationellt.

Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren projektledare för komplexa infrastrukturprojekt. Du är utbildad ingenjör och har goda kunskaper inom BEST. Du har minst tio års arbetslivserfarenhet inom infrastruktur. Har du jobbat i internationella projekt är det en merit.

Du är en trygg ledare som är tydlig i din kommunikation och leder andra på ett lyhört och smidigt sätt för att effektiv nå gemensamma mål. Du har lätt för att skapa nya kontakter och trivs med en roll med många olika samarbeten. Vidare är du strukturerad och har en hög analytisk förmåga.

Du har goda kunskaper i engelska.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. 

SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter. 

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner. 

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. 

Om SYSTRA  
SYSTRA är ett internationellt företag med 8 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. 

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största organisationer inom transportlösningar. Välkommen att läsa mer om SYSTRA i Sverige på vår hemsida www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world  

Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer  
Matthieu Chopard Affärsområdeschef Höghastighet, metro och spårväg 
010-685 07 03
mchopard@systra.com 

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson, 
010-708 05 11 
ksvensson@systra.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Projektledare-till-stort-projekt-inom-j%C3%A4rnv%C3%A4gsprojektering-till-G%C3%B6teborg/609176101/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA