Projektledare till nytänkande företag i Helsingborg

Projektledare till nytänkande företag i Helsingborg

SYSTRA växer och söker nya medarbetare till vårt härliga Helsingborgskontor. Ta chansen att bli en av oss du också!

Om tjänsten
Som projektledare på SYSTRA fungerar du som projektledare för kundens räkning. Du kan delta i hela byggprocessen, från tidigt skede och idé fas till slutprodukt. Vi erbjuder möjligheten att vara med i varierande projekt från mindre ombyggnationer till större nybyggnationer och infrastrukturprojekt. Exempelvis skulle det kunna innebära att du arbetar med projekt inom skolor, flerbostadshus, industri och fastigheter inom infrastruktur.

Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom projektledning. Om du dessutom har kunskap inom entreprenadjuridik, är certifierad kvalitetsansvarig enligt PBL och har grundläggande kunskap inom BIM-VDC är det en merit.

Du är högskoleingenjör som jobbat några år på beställarsidan eller som konsult. Har du dessutom erfarenhet från entreprenadsidan eller om du haft samordningsansvar för installation är det meriterande.

Du är en engagerad person som har lätt för att skapa nya relationer och trivs med att ha mycket kontakter. Du skapar samhörighet och samarbeten, är tydlig i ditt sätt att leda och får på ett smidigt sätt med dig andra.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vi har precis flyttat in i vårt fina nya kontor i centrala Helsingborg. Vi har en hög sammanhållning i gruppen och träffas gärna även utanför arbetet om du vill. Vi erbjuder ett roligt arbete med hög sammanhållning både nationellt och internationellt där varje individ är viktig och där dina idéer och synpunkter kommer att tas till vara.

Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygg upp SYSTRAS verksamhet inom projekt-/byggledning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största företag inom transportlösningar.

SYSTRA-confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Gruppchef Daniel Rosén
010-7080590
drosen@systra.com

Regionchef Peter Ragnarsson
010-708 05 47
pragnarsson@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan på https://jobs.systra.com/job/Helsingborg-Projektledare-till-nyt%C3%A4nkande-f%C3%B6retag/606764501/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA