Projektledare/projekteringsledare med fokus på infrastruktur till Stockholm

Projektledare/projekteringsledare med fokus på infrastruktur till Stockholm

SYSTRA växer! -en trend vi ser kommer hålla i sig de närmsta åren.

Om jobbet
Som projektledare/projekteringsledare kommer du att arbeta med infrastrukturprojekt.

Du kommer att jobba som projekteringsledare eller projektledare i tidiga skeden av nya projekt. Du kan komma att arbeta i såväl större som mindre projekt inom infrastrukturområdet.

Om dig
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom branschen och några års erfarenhet av tidiga skeden som exempelvis planeringer, detaljplanering, MKB eller väg- och järnvägsplaner.

Du har erfarenhet av att arbeta i en ledande position inom projekt och av att ha kundkontakter. Du trivs med ett arbete med mycket olika samarbeten och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och driver självständigt ditt arbete framåt och säkerställer att ni når uppsatta mål och tidsramar. Du samarbetar med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har god förståelse för byggprocessen och är utbildad högskoleingenjör, alternativt har du erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

B-körkort är en förutsättning för arbetet och för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en unik chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt. Vi har kontor i Kista science Tower där vi sitter tillsammans med våra kollegor på de övriga affärsområdena. Under året kommer vi även att öppna ett kontor i Uppsala.

Du kommer att ha ett nära samarbete med våra medarbetare inom de andra affärsområdena och med vår projekt- & byggledare på andra orter. På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 7 500 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.

SYSTRA AB har drygt 200 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-Projektledareprojekteringsledare-med-fokus-p%C3%A5-infrastruktur-till-Stockholm/649510901/

SYSTRA-confidence moves the world

Nyfiken eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss
Magnus Bornmark, affärsområdeschef Projekt- och Byggledning
010-685 06 26
mbornmark@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA