Projektledare projektering med fokus på järnvägsprojekt till Stockholm

Projektledare projektering med fokus på järnvägsprojekt till Stockholm

SYSTRA växer och söker nu erfarna projektledare inom infrastruktur. Du kan utgå från något av våra kontor i Göteborg, Stockholm eller Malmö

Om jobbet
Som projektledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra både i tidiga skeden av nya projekt och i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende planering och produktion inom och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll. Du kan komma att ansvara för såväl större som mindre projekt inom infrastrukturområdet med huvudfokus på järnvägsprojekt.

Om dig
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som projektledare. Du erfarenhet av att arbeta som projektledare på beställarsidan för järnvägsrelaterade projekt. Du har goda kunskaper inom Trafikverkets regelverk.

Erfarenhet av att arbeta i med styrning och ledning av projekteringsuppdrag för järnvägsrelaterade projekt är meriterande.

Om du har arbetat med projekteringsuppdrag av ERTMS-projekt eller andra signalprojekt samt har kännedom om Trafikverkets process Investera är meriterande.

Du trivs med ett arbete med mycket olika samarbeten och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och driver självständigt ditt arbete framåt och säkerställer att ni når uppsatta mål och tidsramar.

Du har god förståelse för byggprocessen och är utbildad högskoleingenjör, alternativt har du erfarenhet som vi bedömer likvärdig. B-körkort är en förutsättning för arbetet. För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande
Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka verksamheten och utvecklingen framåt.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vi söker dig som vill utgå från något av våra kontor i Göteborg, Stockholm eller Malmö där du kommer att arbeta tillsammans med kollegor både inom det egna och våra andra affärsområden.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största aktörer inom transportlösningar.

SYSTRA – Confidence moves the world

Nyfiken eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss
Anders Lövgärd, bitr Affärsområdeschef
010-685 06 16
alovgard@systra.com

Gary Gustafsson, Regionchef Väst
010-685 06 22
ggustafsson@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 11 juni 2021. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Stockholm-Malm%C3%B6-Projektledare-projektering-med-fokus-p%C3%A5-j%C3%A4rnv%C3%A4gsprojekt/677247601/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA