Projektledare och byggledare med inriktning mot bygg till nytänkande företag Malmö/Helsingborg

Projektledare och byggledare med inriktning mot bygg till nytänkande företag Malmö/Helsingborg

SYSTRA växer och söker nya medarbetare. Ta chansen att bli en av oss du också!

Om jobbet
Som projekt- eller byggledare på SYSTRA jobbar du i nära samarbete med kunden. Du deltar i hela byggprocessen, från tidigt skede till slutfas. Vi erbjuder möjligheten att vara med i varierande projekt från mindre ombyggnationer till större nybyggen och infrastrukturprojekt.

Du kommer jobba med projekt inom bygg och fastighet som till exempel skolor, flerbostadshus, industri och andra fastigheter inom infrastruktur.

Om dig
Vi söker dig som har god vana av att leda projekt. Om du dessutom har kunskap inom entreprenadjuridik, är certifierad kvalitetsansvarig enligt PBL och har grundläggande kunskap inom BIM-VDC är det en merit.

Du är högskole- eller civilingenjör och har jobbat minst fem år som beställare, entreprenör eller som konsult.

Du är en engagerad person som har lätt för att skapa nya relationer och trivs med att ha mycket kontakter. Du skapar samhörighet och samarbeten, är tydlig i ditt sätt att leda och får på ett smidigt sätt med dig andra.

Vårt erbjudande
Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka såväl mallar och rutiner som utvecklingen framåt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor på Skeppsgatan i Malmö eller från Järnvägsgatan i Helsingborg.

Vi erbjuder ett roligt arbete med hög sammanhållning både nationellt och internationellt där varje individ är viktig och där dina idéer och synpunkter kommer att tas till vara.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största aktörer inom transportlösningar.

SYSTRA-confidence moves the world

Nyfiken eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss
Magnus Bornmark, affärsområdeschef Projekt- och Byggledning
010-685 06 26
mbornmark@systra.com

Anders Lövgärd, bitr Affärsområdeschef/ Tf. Regionchef
010-685 06 16
alovgard@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 mars 2021. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6Helsingborg-Projektledare-med-inriktning-bygg-och-anl%C3%A4ggning-till-nyt%C3%A4nkande-f%C3%B6retag-i-Malm%C3%B6Helsingborg/649579301/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA