Projektingenjör till SYSTRA Malmö

Projektingenjör till SYSTRA Malmö

SYSTRA fortsätter växa! 2018 anställer vi flera nya medarbetare i Sverige och övriga Norden för att tillgodose kundernas behov på marknaden. Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa framtidens infrastruktur?

Som Projektingenjör kommer du arbeta med stimulerande, utvecklande och varierande uppgifter inom uppdragsledning. Du kommer bland annat arbeta med administrativa uppgifter, kommunikation internt/externt, uppföljning av ekonomi och progress i projekt samt riskhantering och kravhantering.

Du kommer att ha en roll i uppdragsledningen, som en av tre personer, i ett redan väl fungerande projekt och erfaren konstellation. Vidare är du med i projektets alla faser och kommer därigenom få en helhetsbild av hur järnvägsprojekt styrs.

Vem är du?
Vi söker dig med en vilja att lära och utvecklas med oss på SYSTRA. Du börjar i en roll som projektingenjör för att utvecklas vidare mot rollen som uppdragsledare. Som person är du engagerad, pålitlig och en lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Som projektingenjör behöver du en stark kommunikativ förmåga och uppskatta att hantera kontakter både internt och externt.

Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör. Du är förmodligen i början av din karriär och kan vara nyutexaminerad eller ha arbetat ett par år. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen ser vi det som mycket meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att vi ska kunna tillgodose våra kunders behov.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande:
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA

Om SYSTRA:
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. SYSTRA har bland annat designat ca 50% av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. SYSTRA har kompetens och resurser inom samtliga teknikområden som behövs för att designa samt projektera alla typer av Infrastrukturlösningar.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra ca 7000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA hanterar alla typer av uppdrag, exempelvis projektledning och systemintegration. Vi tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören / rådgivaren i totalentreprenader. SYSTRA har industriella ägare i form av SNCF samt RATP som är en av Europas största företag inom transportområdet som också bygger och driver trafik på alla världens kontinenter.

SYSTRA AB har som företag 30 års erfarenhet i Sverige. Vi erbjuder ett brett spektrum av resurser såsom utredare, projektörer, konstruktörer, experter, ritare, signalsäkerhetsgranskare, BIM-modellerare, uppdragsledare, projekteringsledare, projektadministratörer, besiktningsstöd, assessorer, ibruktagandeledare samt byggplatsuppföljare/byggledare.

SYSTRA – Confidence moves the world

Kontaktuppgifter:
Namn: Andreas Petersson, Teamledare Malmö
Tel: 010- 70 80 542
Mail: apetersson@systra.com

Namn: Linnéa Almqvist, HR-partner
Tel: 073-765 40 66
Mail:lalmqvist@systra.com

Skicka ansökan till:Nordic_HR@systra.com

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA