Projektingenjör inom järnväg till Malmö eller Helsingborg

Projektingenjör inom järnväg till Malmö eller Helsingborg

SYSTRA växer och söker nu efter en Projektingenjör till region syd/väst! Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Göteborg, Borås, Helsingborg eller Malmö

Om jobbet
Som Projektingenjör kommer du arbeta med stimulerande, utvecklande och varierande uppgifter inom uppdragsledning. Du kommer bland annat arbeta med administrativa uppgifter, kommunikation internt/externt, uppföljning av ekonomi och progress i projekt samt riskhantering och kravhantering.

Du kommer att ha en roll i uppdragsledningen i en redan väl fungerande och erfaren konstellation. Vidare är du med i projektets alla faser och kommer därigenom få en helhetsbild av hur järnvägsprojekt styrs.

Vem är du?
Vi söker dig med en vilja att lära och utvecklas med oss på SYSTRA. Du börjar i en roll som projektingenjör för att utvecklas vidare mot rollen som uppdragsledare. Som person är du engagerad, pålitlig och en lagspelare som ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Som projektingenjör behöver du en stark kommunikativ förmåga och uppskatta att hantera kontakter både internt och externt.

Utbildningsmässigt tror vi att du har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör. Du är förmodligen i början av din karriär och kan vara nyutexaminerad eller ha arbetat ett par år. Har du erfarenhet från järnvägsbranschen ser vi det som mycket meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta för att all vår dokumentation sker på svenska samt för att vi ska kunna tillgodose våra kunders behov.

Vill du också vara med på resan? I så fall vill vi på SYSTRA hälsa dig varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med stor möjlighet till utveckling. Vi är nu i en mycket expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med från början och forma verksamheten. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande och roliga arbetsuppgifter i lokala projekt och världen över.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och SYSTRA.

Om SYSTRA
SYSTRA är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA har kompetens och resurser inom de teknikområden som behövs för att designa samt projektera både inom BEST och andra typer av infrastrukturlösningar. Varmt välkommen att läsa mer om oss på www.systra.se

Ansökan
Vill du också vara med på SYSTRAs resa framåt och skapa framtidens infrastruktur? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg%2C-Bor%C3%A5s%2C-Malm%C3%B6-eller-H-Projektingenj%C3%B6r-inom-j%C3%A4rnv%C3%A4g-till-G%C3%B6teborg%2C-Bor%C3%A5s%2C-Malm%C3%B6-eller-Helsingborg/804871301/

SYSTRA – Confidence moves the world

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta
Andreas Petersson, bitr Regionchef syd
010-708 05 42
apetersson@systra.com

Lisa Holm, Teamledare väst (Göteborg, Borås)
010-708 05 09
lholm@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA