Projekt- och Byggledare med fokus på infrastrukturprojekt till Malmö/Helsingborg

Projekt- och Byggledare med fokus på infrastrukturprojekt till Malmö/Helsingborg

SYSTRA växer! Tag chansen och bli en del av vårt team.

Om jobbet
Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll. Du kan komma att ansvara för såväl större som mindre projekt inom infrastrukturområdet.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete som projektledare, arbetsledare eller byggledare inom entreprenad eller konsultverksamhet. Du har erfarenhet av infrastrukturområdet så som väg, mark eller järnväg.

Du trivs med ett arbete med mycket olika samarbeten och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och driver självständigt ditt arbete framåt och säkerställer att ni når uppsatta mål och tidsramar.

Du har god förståelse för byggprocessen och är utbildad högskoleingenjör, alternativt har du erfarenhet som vi bedömer likvärdig. B-körkort är en förutsättning för arbetet. För att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande
Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka verksamheten och utvecklingen framåt.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Vi söker både dig som vill utgå från vårt kontor på Skeppsgatan i Malmö eller från kontoret på Järnvägsgatan i Helsingborg. På båda kontoren kommer du att sitta tillsammans med kollegor på våra andra affärsområden.

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med över 7 500 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRAs ägare SNCF och RATP är två av Europas största aktörer inom transportlösningar.

SYSTRA-confidence moves the world

Nyfiken eller vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss
Magnus Bornmark, affärsområdeschef Projekt- och Byggledning
010-685 06 26
mbornmark@systra.com

Anders Lövgärd, bitr Affärsområdeschef/ Tf. Regionchef
010-685 06 16
alovgard@systra.com

Katarina Svensson, Rekryteringspartner SYSTRA Norden
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31 mars 2021. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-Helsingborg-Projekt-och-Byggledare-med-fokus-p%C3%A5-infrastrukturprojekt-till-Malm%C3%B6Helsingborg/649595301/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA