Projekt- & Byggledare med fokus på mark, VA och besiktning till Helsingborg

Projekt- & Byggledare med fokus på mark, VA och besiktning till Helsingborg

SYSTRA växer! På SYSTRA har du den unika möjligheten att vara med och bygga upp en verksamhet. Anta utmaningen och bli en del av vårt team!

Om jobbet
Som projekt- & byggledare är du en central del av projekten. Du kommer att bidra som byggkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. En central del av ditt arbete kommer att vara besiktningar. Du kommer att leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll. Du kan komma att ansvara för såväl större som mindre projekt inom infrastrukturområdet.

Vem är du?
Vi söker dig som flerårig erfarenhet av arbete med mark och VA, antingen som projektledare, arbetsledare eller byggledare inom entreprenad eller inom konsultverksamhet. Du är utbildad besiktningsman, är du certifierad är det en stark merit.

Du trivs med ett arbete med mycket olika samarbeten och har lätt för att skapa nya kontakter. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och driver självständigt ditt arbete framåt och säkerställer att ni når uppsatta mål och tidsramar.

B-körkort är en förutsättning för arbetet och för att kunna tillmötesgå våra kunder och kollegors behov behöver du kunna grundläggande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Malmö eller Helsingborg.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.

Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

Tack vare SYSTRAs expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB har 250 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se

SYSTRA-confidence moves the world

Intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen att höra av dig
Gruppchef Christoffer Nilsson
010 - 685 06 46
cnilsson@systra.com

Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson,
010-708 05 11
ksvensson@systra.com

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Malm%C3%B6-eller-Helsingborg-Projekt-&-Byggledare-med-fokus-p%C3%A5-mark%2C-VA-och-besiktning-till-Malm%C3%B6-och-Helsingborg/798125901/

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA