Payroll developer/ Löneutvecklare till SYSTRA Sverige

Payroll developer/ Löneutvecklare till SYSTRA Sverige

Nu organiserar vi om vår lönefunktion och skapar en ny roll. Vi söker dig som vill arbeta som Payroll Developer hos oss. Vi erbjuder en roll som innehåller mycket utveckling men samtidigt även praktiskt arbete med lönehantering. Du kommer att arbeta i ett mycket nära samarbete med vår löneadministratör.

Om jobbet
Mycket av lönearbetet sker idag manuellt och din uppgift är att tillsammans med löneadministratören utveckla detta till mer automatiserade och effektiva processer. Du kommer att arbeta mycket med förbättringar både inom det dagliga och i det långsiktiga arbetet. Tjänsten innebär bland annat att:

  • Utveckla våra löneprocesser och vårt systemstöd.
  • Automatisera, effektivisera och digitalisera
  • Aktivt driva utvecklingen framåt genom att till exempel identifiera och presentera utmaningar och åtgärder.
  • Informera utbilda inom olika delar av löneprocessen både muntligen och på vårt intranät.
  • Löpande arbete med löneadministration tillsammans med vår löneadministratör

Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med vår löneadministratör och tillsammans kommer ni att såväl sköta den dagliga lönehanteringen som utveckla arbetet framåt. Vi använder Hogia lön plus.
I din roll kommer du även att arbeta nära både ekonomifunktionen och IT.

Vem är du?
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i hela löneprocessen och flerårig praktisk erfarenhet av arbete med löner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika typer av organisationer och miljöer. Du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper i Hogia lön plus, om du även har kunskap inom IFS-system är det en merit.

Du ser lösningar och driver aktivt ditt arbete framåt ända in i mål. Du är en problemlösare som trivs med ett varierat arbete där du får möjlighet att löpande, både själv och tillsammans med andra, hitta nya lösningar. Du arbetar tillsammans med andra på ett smidigt och lyhört sätt.

Vi jobbar i en internationell verksamhet och du behöver behärska svenska och engelska mycket väl såväl muntligt som skriftligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vårt erbjudande
SYSTRA erbjuder dig en omväxlande arbetsmiljö med möjlighet till utveckling. Vi är i en expansiv fas vilket medför att du som medarbetare får vara med och forma verksamheten.
Du kommer att utgå från vårt kontor på Mölndalsvägen i Göteborg. Payroll är organiserat i vårt HR-team och du kommer att rapportera till vår HR-chef. Det nordiska HR-teamet består idag av tre personer varav en i Danmark, samt en löneadministratör där rekrytering pågår. HR har funnits i Sverige sedan 2018 och är under fortsatt tillväxt. Vi har kollektivavtal Innovationsföretagen genom Almega.

På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Vill du också vara med på vår resa framåt och skapa världens bästa HR-avdelning? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 8 200 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.

SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till 250 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Målet är att bli runt 400 medarbetare om några år Läs gärna mer om oss på LinkedIn och vår webbplats www.systra.se

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval kan komma att ske löpande. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/G%C3%B6teborg-Payroll-developer-L%C3%B6neutvecklare-till-SYSTRA-Sverige/766837801/

För mer information kontakta
HR-chef Camilla Forssén
cforssen@systra.com
010-685 06 28

Rekryteringspartner Katarina Svensson
ksvensson@systra.com
010-70 80 511

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Tillbaka till toppen
SYSTRA AB Org.nr 556540-0677 • Registreringsadress: Mölndalsvägen 24, SE-412 63 Göteborg, Sweden
Om SYSTRA